Skiriamieji megztaberetininkų ženklai, tiek žodiniai, tiek materialūs, yra geras dalykas

Autorius: Audrius Nakas Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/skiria... 2017-02-10 21:03:11, skaitė 2955, komentavo 0

Skiriamieji megztaberetininkų ženklai, tiek žodiniai, tiek materialūs, yra geras dalykas


Nuotraukoje šių metų Auštrevičiaus premijos nugalėtojas, pagrindinis šalies beretmeisteris pasidabinęs svarbiausiais konservatorių bendruomenės atributais.

Pastebėjau tokį skiriamąjį konservatorių bendruomenės (tai nebūtinai konservatorių partijos narys turi būt) bruožą, kad kai jie nebeturi argumentų, o turi jų, pripažinkim, labai retai, jie ima naudoti tokius ir panašius kodinius žodžius, manydami, kad labai sustiprina jų argumentacija – tai žodžiai kremlinas, vatnikas, putinoidas, ruSSofašistas (būtinai su dviem S ir iš didžiosios raidės) ir t. t.

Na, panašiai, kaip koks gavrikas, norėdamas prisikabinti kokiam nors brome, gausiai naudoja tokius žodžius kaip mat peremat ir pan., galvodamas kad tai prideda svorio jo reiškiamoms mintims.

Tačiau, kaip bebūtų jiems apmaudu, tie konservatorių bendruomenės žodžiai nesustiprina jų argumentacijos, o tik išskiria iš visuomenės dalies. Ir tai nėra blogai.

Kaip nėra blogai ir mėlyna gėlelė ar megzta beretė, ką mėgsta devėti tos bendruomenės atstovai. Skiriamieji megztaberetininkų ženklai, tiek žodiniai, tiek materialūs, yra geras dalykas, lygiai taip kaip geras dalykas yra ir kelio ženklai, kurie padeda greičiau susiorientuoti žmonėms įvairiuose situacijose.

Šaltinis: facebook.com