Apie konservatnykus truputį

Autorius: Andrius Noreika Šaltinis: https://www.facebook.com/andri... 2017-02-10 23:54:39, skaitė 2363, komentavo 1

Apie konservatnykus truputį


FB "draugai" - yra ir tokių...

FB drauguose jų mažai likę. Kodėl? Todėl, kad agresyvūs, nemokantys diskutuoti. Užsiciklina, kad rusai puola. Jų siauras protas negali išsivaduoti iš tarybmečio traumų, bei persikelti į Žemės planetarinį politinį lygmenį. Jie užstringa 100 metų laike, bei rytų Europos teritorijoje. Niekaip neišeina į platesnį pasaulio matymą.

Nenurodysiu sąmoningai to žmogaus tikros pavardės. Kam to reikia? Ar pakeis situaciją? Žmogus lyg ir nori būti demokratiškas, bet tuo pat metu yra visiškai nepakantus kitokiems.

Va - teiskite jį:

- Pastebėjau vieną tendenciją - kai vatniko užklausi apie karus Gruzijoje, Ukrainoje, Krymo okupaciją, Kaliningrado ginklavimą ar faktą, kad Lietuvos oro erdvė pernai buvo pažeista daugiau nei 100 kartų, jie labai greitai nusuka kalbą kitur.

Suprato, kad su faktais nepasiginčysi, todėl staigiai neša muilą į kitą temą.

Kaži, ar patys neima jie nešti muilo ir nusukinėti temos?

Kitas šedevras: Razmino užsipuolimas. Man Razmino kraštutinis tonas nepatinka, bet priimu, arba nepriimu jo mintis. Šiaip ramiai žiūriu į kito žmogaus nuomonę. Nu nesutampa - ką man dabar nusišauti?

Konsevatnyko nuomonė apie Razminą:

- Na belieka tik tikėtis, kad šitie veikėjai gaus maksimalias baudas ir tvarkingai bus izoliuoti nuo visuomenės. Tai rodytų mūsų stuburą ir sugebėjimą tvarkytis su Lietuvos priešais ir išdavikais.

Kyla klausimas - iš kur žino, kad Razmina yra kažkieno papirktas? Už ką jis turi būti baudžiamas? Už tai , kad megafoną paėmė į rankas ir pareiškė savo nuomonę?

Antai JAV - tokių piketuotojų yra pilni kampai. Net protestuoja tokiais kvailiausiais klausimais, kad vyriausybė slepia anunakių ir aukščiausių politikų kontaktus, bei sąmokslo teoriją :-D Man JAV tuo patinka, kad nepersekioja prietrankų.

Dar perliukas:

- Idealus straipsnis apie tuos, kuriems patinka kremliaus banditai ir tos bereikšmės šalies politika.

Iki kiek reikia sėdėti akloje neapykantoje, kad Kremliaus politiką vadinti durna?

Na, iki kiek Putinas yra bjaurybė ir tūpas , bet jis atsilaiko prieš pačią teisiausią politiką pasaulyje. O kodėl?

Bijau, kad mūsų tautai vadovauja bepročiai, kurie skatina bet kokio plauko neapykantą. Antai - Ruandoje genocidas 1994 metais įvyko iš oro. Tiesiog suaudrino traumuočiausius psichiškai žmones, kad reikia žudyti išgamas tutsius.

Arba - vokiečiai per kelis metus įpūtė, kad žydai yra visako blogis. Taip ir mūsų tautiečiai kai kurie prisidėjo prie žydų žudymo, kaip išvardintas mano pseudo Lietuvos patriotas. Arba - antai į stribus ėjo panašaus tipo sadistai, kurie normaliais laikais buvo niekais, nepritapėliais.

Mano mama daug pasakojo apie Matą Kuilinį - stribą. Apie Mosėdžio pirmą komjaunuolę - apie ją pasakojo mano močiutė. Šios asmenybės buvo keistokos. Arba ir tie patys žydšaudžiai - baltaraiščiai - jie taipogi buvo normaliu smetonlaikiu niekais.

Tik išlindo karmetis - visos ideologiškai lengvai apdirbamos šiukšlės sulėkė pagal savo sugedimo laipsnį - kas pas vokiečius, kas pas komunistbolševikus ir turėjome ką turėjome, bei turime dabar.

Istorijos ratas kartojas.

Amen.