Ukrainos Reikalų Ministras Linkevičius Avdėjevkoje apžiūrėjo skylę padarytą prieš du metus...

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://www.delfi.lt/news/daily... 2017-02-21 21:22:04, skaitė 5513, komentavo 1

Ukrainos Reikalų Ministras Linkevičius Avdėjevkoje apžiūrėjo skylę padarytą prieš du metus...

DELFI TV konferencijoje - iš fronto linijos Ukrainoje grįžęs L. Linkevičius. 2017 m. vasario 14 d. 10:24 Delfio citata:

"Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius Vasario 9–11 lankėsi Rytų Ukrainoje, pafrontės miestuose, tarp jų ir Avdijivkoje, kuri šį mėnesį nukentėjo po intensyvių separatistų apšaudymų.

Apšaudymo pasekmes savo akimis išvydo ir Lietuvos diplomatijos vadovo delegacija."

Delfyje vizitas iliustruojamas URM nuotrauka, kurioje Linkevičius susirūpinęs apžiūri gyvenamojo namo sienoje sprogimo išmuštą skylę. Tik įdomumas ir intriga tame, kad skylė name jau dviejų metų senumo. Tai yra užfiksuota įrašuose Jutūbėje.

Dabar pabandom paskaityti tarp eilučių.

PIRMA - Ukrainiečiai žinodami, kad ta skylė yra senai padaryta ją vistiek rodo Linkevičiui ir diplomatijos delegacijai. Paprastai tariant Linkevičių laiko durneliu, o diplomatijos delegaciją - mulkiais... Klausimas - ką dar ukrainiečiai pamelavo Linkevičiui?

ANTRA - Linkevičius apie šviežius apšaudymų padarytus sugriovimus praneša Grybauskaitei ir Lietuvos piliečiams per Delfį. Kas pagalvos, kad Linkevičių Lietuvos draugai ukrainiečiai paprasčiausiai apmulkino...

TREČIA - Grybauskaitė gi nežino, kad Linkevičius švelniai tariant ją suklaidino ir skambina NATO generaliniam sektretoriui bei JAV Prezidento administracijai ir papasakoja apie padėtį Avdijivkoje remdamasi Linkevičiaus parodymais. Lietuvos piliečiai bei Delfio žurnalistai pasipiktinę Rusijos remiamų separatistų bombardavimais... Grybauskaitė reikalauja sankcijų Rusijai.

KETVIRTA - Klausimas iškyla dėl informacijos tikrumo patiekiamo iš URM bei Delfio. Negi dabar kiekvieną kartą reikės pertikrinti apie ką jie kalba? URM šitos klaidos su nuotrauka būt išvengus, jei būtų žiūrėję Šarijaus kanalą Jutūbėje.

Anatolijus Šarijus apie tą skylę papasakojo 2017 vasario 6 dieną. Ir ta skylė yra mažiausiai nuo 2015 kovo mėnesio.

Va tiek žinių. Nepasiduokit propagandai. Nepasitikėkit propagandiniais portalais. Juk jūs ne URM ministrai... kadangi iki čia paskaitėte.

Nebeskaitau Užkalnio, neklausau Valatkos. Po jais nekomentinu, nelaikinu komentarų ir jų neminusuoju. Nieko nepraradau ir jaučiuosi geriau. Tikrai.

REKOMENDUOJU IR JUMS taip daryti.