Infomacinio fronto kariai, kovojantys prieš Lietuvą - pilnas sąrašas

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-02-24 17:36:25, skaitė 5281, komentavo 0

Infomacinio fronto kariai, kovojantys prieš Lietuvą - pilnas sąrašas

Lietuvos televizijos, kurios skleidžia Vašingtono ir Briuselio melą ir propagandą: LRT, LNK, Info TV, Baltijos Televizija, Lietuvos Ryto TV, Alfa Savaitė TV, Puko TV,

Ypač intensyvią propagandą ir melą skleidžia Info TV, kuri retransliuoja propagandinį "Laisvosios Europos" kanalą dėl didelio melo ir propagandos draudžiamą transliuoti net pačiose Jungtinėse Valstijose.

Lietuvos propagandinės radijo stotys, kurios skleidžią melą ir propagandą: LRT Radijas, Augustino Rakausko "Žinių Radijas", Kęstučio Pūko "Pūko" radijas.

Lietuvos internetiniai portalai ir dienraščiai, kurie skleidžia melą ir propagandą: Delfi.lt, Alfa.lt, Lietuvos Rytas, 15min.lt, Kauno Diena.

TV laidų vedėjai, kurie Lietuvoje skleidžia Vašingtono ir Briuselio melą ir propagandą: Edmundas Jakilaitis (LRT), Rita Miliūtė (LRT), Živilė Vaškytė (LNK), Agnė Zacharevičienė (LNK), Indrė Makaraityte (TV 3, "Savaitės Komentarai"), Rasa Tapinienė (Info TV), Tomas Dapkus (LNK, Alfa Savaitė),

Lietuvos valstybinės institucijos, kurios skleidžia melą ir propagandą: LR Prezidentūra, LR Vyriausybė.

Lietuvos institucija, kuri gina Vašingtono ir Briuselio skleidžiamą propagandą Lietuvoje: Lietuvos Valstybės Saugumo Departamentas.

Lietuvos aukščiausi politikai, kurie skleidžia Vašingtono ir Briuselio melą ir propagandą: LR Prezidentė D. Grybauskaitė, URM Linas Linkevičius, LR Seimo pirmininkas V. Pranckietis (LVŽS), KAM R. Karoblis.

Taigi, norint kad Lietuvoje įvyktų teigiami poslinkiai, kad girdėtume tiesą ne melą ir propagandą, Lietuvoje būtinos esminės Konstitucinės reformos - būtina priimti įstatymą leidžianti rinkėjams atšaukti prezidentą ir Seimo narį, kontroliuoti melą ir propagandą skleidžiančias žiniasklaidos priemones, reformuoti Užsienio reikalų ir Krašto apsaugos ministerijas.

Turime nesustodami priešintis Lietuviškajam fašizmui siekiančiam bet kokia kaina pavergti mūsų protus ir širdis!