Trampas įspėja: vakcina nuo gripo - didžiausias "lochotronas" medicinos istorijoje

Autorius: Paranorma.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-02-24 21:19:26, skaitė 3289, komentavo 0

Trampas įspėja: vakcina nuo gripo - didžiausias

Skiepai nuo gripo - afera,  sugalvota Didžiųjų formacijos kompanijų, kurios uždirbtu daug pinigų nuo pažeidžiamų žmonių, ir padarytu juos dar labiau sergančiai, kurie juos naudoja, įspėja prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump).

Trampas, duodamas interviu radijo stočiai Sirius XM, - skiepai nuo gripo, tai "visiškai neveiksminga" priemonė ir pareiškė, kad jis niekada nesiskiepijo (paranormal.lt).

"Aš niekada nesiskiepijau. Ir iki šiol aš niekada nesirgau gripu. Man nepatinka, kenksmingų medžiagų daromos injekcijos. Ir tai iš esmės, ką jie daro. Ši vakcina (paskutinė vakcina nuo gripo) nebuvo labai gera nuo pat pradžių".

"Turiu draugų, kurie religišku užsispyrimu skiepijasi nuo gripo, o po to jie suserga gripu. Ar žinote, kas mane įtikino? Aš mačiau, daug pranešimų apie tai, kad paskutinė vakcina nuo gripo visiškai neveiksminga".

Trampas teisus - skiepai nuo gripo yra pati didžiausia sukčiavimo afera medicinos istorijoje. Juose pilna "blogų medžiagų", įskaitant formaldehidą ir gyvsidabrį - du stiprūs neurotoksinai - net vakcinų pramonė tai pripažįsta. Laboratoriniai tyrimai įrodė, kad populiari "injekcija" neveiksminga.

Vakcina toks vaistas, kuris neturi mokslinių įrodymų, kad jis yra saugus ir veiksmingas. Kongresas,  net priėmė įstatymą, suteikiantis vakcinų pramonėms absoliučiai teisinį imunitetą, net jei jie gamina ir parduoda gaminius su trūkumais, kurie žaloja ir žudo žmones.

Vakcinų gamintojai, melavo mums, metų metus apie gyvsidabrio kiekį skiepuose nuo gripo.

Visi žino, kad gyvsidabris yra toksiškas metalas žmogaus organizmui. Šis faktas niekur neaptarinėjamas.

Tai kodėl, gamintojams nepašalinus gyvsidabrio? Ir kodėl Didžioji farmacija ir toliau stumia produktą, dėl kurio vakcinų pramonės pati sutinka, kad jis neveikia?

Taip pat skaitykite: Trampas: "Pasaulio prekybos centras buvo susprogdintas iš vidaus"