K.Siomino autorinė laida "Agitacija ir propaganda".

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-02-27 21:18:13, skaitė 4331, komentavo 2

K.Siomino autorinė laida

Iš kur atsiranda įvairios fobijos? Iš kur atsiranda "lygesni už lygius"?

Iš kur išlenda mieli ir malonūs "patriotai", aršūs nacionalistai, tautiniai socialistai, kurie kažkuriuo momentu tampa išgamomis ir sugriauna šalį, dėl kurios iki užkimimo rėkė ir dievagojosi, kad dėl savo Tėvynės gyvybę atiduotų?

Jie kažkaip išlieka, o Tėvynės tuo metu nebelieka. Nacionalizmo iki 19 amžiaus vidurio nebuvo, tačiau "liberalūs" kapitalistai, socialiniai parazitai labai norėjo kuo daugiau pinigų ir dėl to paleido iš butelio nacionalizmo-nacizmo džiną. Ir pelnas sparčiai stebuklingu būdu padidėjo ir suplaukė į parazitų rankas. Todėl iki pat šiol parazitai vaiko po pasaulį nacionalizmo-nacizmo džiną, degina vieną po kito valstybes, naikina tautas, o žmonės niekaip negali suprasti, kad parazitų kapitalas juos kiršina tarpusavyje dėl pelno.

Yra tik vienas nesutaikomas prieštaravimas - tarp darbo ir kapitalo, tarp darbo žmonių ir parazitų. Visi kiti yra išgalvoti parazitų. "Klasių kova pasaulyje vyksta nuolat. Ir šiame kare laimi mano klasė" - Warenas Bufetas, milijardierius, parazitas, niekšas nuo velnio...