Dantų pasta. Grandiozinė XX amžiaus afera

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/dantu-pasta... 2017-03-01 09:48:13, skaitė 2514, komentavo 0

Dantų pasta. Grandiozinė XX amžiaus afera

Vis daugiau mokslininkų linkę manyti, kad fluoravimas yra viena didžiausių apgaulių žmonijos istorijoje.

Dantų pastos, fluoruotas vanduo, pastilės ir karamelės su natrio fluoridu… Mes esame tikri, kad tai neša naudą, prisotina dantų emalį fluoru, išsaugo mūsų dantis sveikais ir gražiais. Dešimtis metų žymiausi mokslininkai kalbėjo apie fluoro naudą, buvo varoma dantų pastos su fluorų propaganda, fluoruotą vandenį rekomendavo naudoti visuotinai. O tiesa slypi tame, kad fluoro ir fluoravimo biznis – tai milijardai dolerių kasmetinio pelno.

Korporacijos jau seniai suprato, kad geriausias būdas atsikratyti pramonės atliekų – parduoti jas žmonėms. Vienas didžiausių tokio pobūdžio nusikaltimų – vandens fluoravimo programa ir dantų pastos gamyba Vakaruose.

Toksiški fluoridai pradėjo kauptis didžiuliais kiekiais, atsiradus atominei pramonei. Niu Džersio valstijoje, korporacijos DuPont sąvartynuose, susikaupė kalnai nuodingų fluoridų, juos ėmė plauti lietus, jie smelkėsi į dirvožemį.

Aplinkui iškart pražuvo visa augmenija, išgaišo laukiniai ir naminiai gyvūnai. Gyventojai padavė firma į teismą. Korporacija kažkaip atsimušė nuo ieškovų ir tučtuojau pasisamdė technologus bei gydytojus, kad tie surastų fluoridams kokį nors gydomąjį pritaikymą. Buvo skubiai sukurpta falsifikacija apie tai, kad fluoras sustiprina dantis.

Rezultate DuPont gavo idealią galimybę atsikratyti toksiškų atliekų, parduodant jas vidaus rinkoje.

Milijardai žmonių geria fluoruotą vandenį ir valgo natrio fluoridą kartu su dantų pasta. Nors pastarasis dar nesustiprino dantų nė vienam žmogui. Vienintelė, kas gavo iš to naudą – tai korporacija DuPont, kuri iki šios dienos pardavinėja toksiškas atliekas vos ne gryno aukso kaina ir išvalo savo nuodingus sąvartynus perleisdama chemikalus per milijardų žmonių organizmus.

Didžioji dalis vandens fluoravimo stočių dirba pagal tokią schemą. Aliuminio sulfatas ir fluoridai sumaišomi ir gaunamas toksiškas aliuminio fluoridas. Kuris ir „sustiprina“ mūsų dantis. Aliuminis, beje, yra visiškai svetimas elementas gyvam organizmui. Mirtina aliuminio dozė žmogui – 1 gramas.

Aliuminio fluoridas nuodingas inkstams ir praktiškai nepasišalina iš organizmo. Susikaupusios smegenyse aliuminio druskos sukelia Alcheimerio ligą, trumpiau tariant – priešlaikinį senatvinį marazmą.

Devinto dešimtmečio pradžioje buvo pastebėta, kad fluoridas sukelia daugybines kaulų deformacijas. Kai kurie tyrinėtojai susiejo dubens kaklelio lūžių gausėjimą su fluoro vartojimu. Agonos nacionalinė laboratorija (JAV) 1988 metais paskelbė tyrimą apie tai, kad fluoridai paverčia normalias ląsteles vėžinėmis.

Japonų tyrimai parodė, kad fluoridai ne tik paverčia normalias ląsteles vėžinėmis, bet ir genetiškai pažeidžia vaisiaus ląsteles, dėl to jie labai kenksmingi besilaukiančioms moterims, ypač per pirmuosius tris mėnesius.

Kompanijos Procter & Gamble atliktas tyrimas įrodė, kad net pusė tos fluorido koncentracijos, kurios esama vandenyje, sukelia pastebimus genetinius pažeidimus. Žmonių ir bandomųjų pelių audiniuose natrio fluoridas, kuriuo mes DuPont dėka stipriname savo dantis, sukelia chromosomines aberacijas.

Dar vertėtų paminėti, kad natrio fluoridas slopina žmogaus imuninę sistemą. Paprasčiau kalbant, jis sukelia imunodeficito sindromą, kuris savo rezultatais gali prilygti ŽIV/AIDS.

Dar negana? Fluoridų nuslopinta žmogaus fermentų sistema sukelia priešlaikinį senėjimą dėl to, kad totaliai sunaikina kolageną – jungiamąjį audinį, iš kurio sudarytas žmogaus organizmas. Išskyrus dantis, savaime aišku. Netgi oficialios Amerikos medicinos įstaigos teigia, kad nuo apsinuodijimų fluoridais JAV per metus miršta 30-50 tūkstančių žmonių.