Ką darys dabartiniai profesionalūs "patriotai" - bėgs pasiraitoję kelnes per upelį ar puls laižyti Naujojo Šeimininko batų?

Autorius: Dainius Černas Šaltinis: https://www.facebook.com/atvir... 2017-03-05 09:11:20, skaitė 4793, komentavo 0

Ką darys dabartiniai profesionalūs

Gerb. Bičiuliai, kaip manote ar mūsų dabartiniai Lietuvos patriotai neišduos Lietuvos? Ar neparduos mylimos Lietuvos militaristiniam Kremliui ir imperialistinei Rusijai.

Įdomu, jei dabartinė valdžia bėgs Smetonos pramintais takais per Nemuną, ar jie ten bėgs, kad greičiau prisiduoti Putinui, ar dėl to, kad neužteko protelio suprasti, kad tą teritorija dabar yra kitos valstybės administraciniame pavaldume.

Praėjusią savaitę žiūrėja rusišką laidą, tai vienas iš laidos dalyvių pasakė tokį faktą, kad kai Rusijoje prasidėjo perversmas 1991 m. (ar pučas 1993m.) tuometinis Latvijos prezidentas paskambino karinės apygardos vadovui ir paprašė atlaidžiai žiūrėti į tai, ką jis išdarinėjo paskutiniu metu, jis išliko ištikimas leninistas ir komunistas, net išsaugojo partinį bilietą, dabar šitas asmuo yra apdovanotas garbingiausiais Latvijos ordinais ir medaliais, gauna prezidento rentą.

Lygiai tą patį padarė daugybė kitų ''tikrų Latvijos patriotų''. Kaip manote, ar ''tikrieji Lietuvos patriotai'' buvo didesni patriotai? Ką reiškia didesni, kad neskambino ar skambino dar didesnis komunistų skaičius?


https://www.facebook.com/naujojilietuva/videos/1705539919661681

Antanas Smetona:

"Mes gauname ribas su mums drauginga valstybe Sovietų Rusija, tokias ribas, kokias mums šiandien galima gauti. Su mūsų didžiuoju kaimynu santykiai visą laiką buvo draugingi, yra draugingi ir turi būti ateityje draugingi, nes kaimyninio sugyvenimo ryšiai mus glaudžia arčiau. Turime ribas savo krašto ir turime jas ginti visu, kuo mes galime. Mes vieni esame per maži ir per silpni, kad dideliame sukūryje, kuris galėtų iškilti, galėtume tatai pasiekti." (Kalba 1939 m. Vilniaus atgavimo proga.)