Informacinis karas ir informacinio karo nusikaltėliai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-03-17 15:55:42, skaitė 2383, komentavo 0

Informacinis karas ir informacinio karo nusikaltėliai

Kai kokios nors bananų valstybės proamerikietiška klika vykdo informacinį karą prieš savo tautą, ji nesibodi jokiomis priemonėmis. Lietuvos valdžiukė, siekdama išlaikyti valstybę JAV kolonijinėje priklausomybėje, savo piliečius dezinformuoja, taip siekdama palaužti pilietinės visuomenės gebėjimą priešintis korumpuotos antiliaudinės valdžios chuntos nusikalstamai veiklai, visais prieinamais būdais - įvairiausi tarptautinio sukčiaus ir aferisto Soroso bei JAV CŽV kontroliuojami fondai, centrai ,institutai ruošia armijas "specialistų, ekspertų, politikos apžvalgininkų, finansų ir kitokių rinkos žinovų, žurnalistų", kurie dieną naktį skalbia savo tautiečiams smegenis, kad šie net ir matydami katastrofiškas tokio "švietimo" pasekmes, negalėtų patikėti, kad yra apgaudinėjami.

Formos, iš kurių plūsta melas gali būti pačios įvairiausios - žinios, naujienos, išvados, įžvalgos, pamokslai, įvairiausios laidos, radijo ir sporto komentatoriai, trolių organizuotos grupės socialiniuose tinkluose, mokslininkai, menininkai, "atsitiktiniai" žiūrovai studijose ir net gatvėse, televizijoje ar net kunigas sakykloje - tokios šiomis dienomis yra valdžios beribės galimybės manipuliuoti masine savo valstiečių sąmone, kariauti informacinį karą prieš savo tautą - beprasmišką, kvailą, negailestingą, nusikalstamą. Ir valdžia, neatskaitinga savo piliečiams, nekontroliuojama visuomenės, todėl , kad pati savavališkai panaikino bet kokią savo atsakomybę prieš tautą (atsakomybė valdžiagyviams atsiranda tik vienu atveju - jeigu jie nusižengia mafijos taisyklėms ir ima gyventi, dirbti pagal įstatymus), - piktnaudžiauja savo nebaudžiamumu, mėgaujasi savo nusikaltimų teikiamais privalumais, ir parazituoja visos visuomenės sąskaita.

Panaši situacija yra ne tik bananų respublikose, JAV kolonijose, bet pačiose JAV, metropolijoje, kurioje taip pat veikia šešėlinė nusikalstama siaurų nusikalstamų interesų suvienyta grupuotė, kuri pralaimėjusi rinkimus toliau kariauja savo nusikalstamą karą prieš tautą ir jos tikrus atstovus.

Alex Jones laidoje nušviečiama klintonidų dalis naudojamų nusikaltimų įrankių kare prieš tautą:

Niekam ne paslaptis, kad propagandos šaltiniu gali būti ne tik naujienų laidos ir televizijos kanalai, bet ir bet kokia vieša veikla, muzika, filmai, net animaciniai filmukai vaikams.
Štai it pagrindinės JAV masinės dezinformacijos priemonės, patyrusios pralaimėjima savo tradicinėse melo sklaidos formose ir siekdamos paskleisti kuo plačiau savo nusikalstamą dezinformaciją, jau nebeapsiriboja tik naujienų laidomis, bet skleidžia savo nuodingą propagandą per pramogines laidas ir kinofilmus, plačiai naudodama savo korumpuotus aktorius, muzikantus, dainininkus ir kitus botus, kuriuos išaugino Holivude.

Šioje laidoje Alex Jones detaliai nagrinėja garsaus Holivudo žvaigždūno aktoriaus Aleko Boldvino paskvilį-šou, kuriame šis aktorius vykdo savo šeimininkų užsakymą ir kariauja savo nusikalstamo karo prieš tautą fronto ruože. Kokia pažįstama situacija Lietuvoje - žvaigždūtės gamina informacinį nusikaltimą ir vadina jį "patriotizmu, paramos, labdaros akcija" ar pan..., kuriuose JAV/NATO informacinės agresijos auka Rusija vaizduojama kaip agresyvių ateivių iš kosmoso gauja, o bet kuris sveikas kritiškai mąstantis žmogus pristatomas kaip kvailas ateivių sąjungininkas. 

"Kare visos priemonės geros". Ypatingai pačios niekingiausios kare prieš savo tautą...