Pasiruoškite geroms naujienoms

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/pasiruoskit... 2017-03-20 09:10:01, skaitė 3791, komentavo 1

Pasiruoškite geroms naujienoms

Pasiruoškite geroms naujienoms – Šakalienė išgelbės žiūrovus ir internautus! Įdomu, ar kam nors dar liko klausimu – kas per personažas yra ta vaikų nuo tėvų gelbėtoja?

Kiek pavėluota mano reakcija į porą dienų spaudoje siautėjusią naujieną apie tai, kad Seimo narė D.Šakalienė užregistravo įstatymo pataisas dėl privalomo žiniasklaidos turinio reguliavimo.

Žinoma, su labai kilniais tikslais – išgelbėti Lietuvos žmones nuo blogų naujienų ir žinių!

Nesu mūsų žiniasklaidos mėgėjas ar didelis fanas – mane patį vargina tos bomžų ir pusbomžių gyvenimo peripetijos kriminaluose, sumaišytos su krūtų pokyčių naujienomis ir iliustruotais garsių žmonių apatinių uostymo potyrių aprašymais.

Bet mažiausiai, ko pageidauju, tai kad tokios, atsiprašant, šakalienės, reguliuotų – ką man turi rodyti TV, portalai bei internetai.

Tegul mieloji Seimo narė su savo totalitarine prigimtimi eina velniop – į šviesią komunistinę praeitį!

Ta proga noriu dar kartą išreikšti nuostabą dėl to, kokiu būdu ta, švelniai tariant, keisto būdo ir akivaizdžiai totalitarinių pažiūrų moteriškė pateko į Karbauskio komandą prieš rinkimus?

Jis gal rimtai manė, kad tokia persona atneš jam balsų? O dabar nežino, kur reikia slėptis nuo tos vaikų ir internautų gelbėtojos iniciatyvų.

Ką gi, aš asmeniškai po šios naujienos savo nuomonės apie D.Šakalienę ir jos veiklą nepakeičiau. Nes būtent tokio tipo totalitarinių iniciatyvų iš jos ir tegalima tikėtis.

Juk ir tas vaikų gynimo nuo tėvų įstatymas yra lygiai iš tos pačios neototalitarizmo atgaivinimo serijos, kaip ir šis žiūrovų gynimo nuo televizoriaus projektas. Tik aklas gali to nematyti, ar kvailas – nesuprasti.

Todėl man tiesiog smalsu – ar tie, kurie vos prieš porą savaičių karštai palaikė D.Šakalienės parengtą skandalingą įstatymą dėl tariamo vaikų gynimo nuo tėvų smurto, o dabar apstulbę sukinėją pirštą prie smilkinio ir klausinėja – iš kokios psichiatrinės ligoninės pabėgo to projekto autorė – suvokia, kad tai tėra antras tos pačios lazdos galas?

Vakar Šakalienė su jūsų pritarimu jau išgelbėjo Lietuvos vaikus nuo jų tėvų, šiandien jau bando išgelbėti žiūrovus nuo televizoriaus, o internautus nuo Delfio ir Zuckerbergo – gi rytoj ji lieps visiems mokinukams žygiuoti gėjų paraduose ar atverti sienas visiems norintiems apsigyventi Europoje Afrikos ir Azijos gyventojams.

Žinoma, jeigu jos kas nors nesustabdys. Karbauskis ar medikai iš Naujosios Vilnios.