Konservatorius V. Landsbergis informavo Rusiją apie tai, kad RUSAI PUOLA!

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/konser... 2017-03-20 17:47:23, skaitė 3716, komentavo 0

Konservatorius V. Landsbergis informavo Rusiją apie tai, kad RUSAI PUOLA!


V. Landsbergis. Nuotr. facebook.com

Dėl Rusijos grėsmės Lietuvai susirūpinęs Vytautas Landsbergis kreipėsi į Rusijos žiniasklaidą, pranešė portalas lrytas.lt.

„Dešiniųjų patriarchas susisiekė su Rusijos žurnalistu ir redaktoriumi, kad paskelbtų jo žinią, kurią privalo išgirsti Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas“, - skelbiama publikacijoje „Vytautas Landsbergis kreipėsi į Rusijos žiniasklaidą: perdavė žinią Vladimirui Putinui“.

Pranešama, kad vasario pabaigoje V. Landsbergiui išvykus į JAV, Rusijos žurnalistas ir redaktorius Konstantinas Egertas savo „Facebook“ paskyroje paskelbė tokią žinutę:

„Gavau pranešimą iš Vytauto Landsbergio. Jis bijo, kad greitu metu Rusijos teritorijoje gali būti pradėta tam tikra karinė akcija, nukreipta prieš Baltijos šalis. Tvirtina, kad tokią informaciją yra gavęs iš įvairių kanalų. Landsbergis neatmeta, kad gali kilti ne tik kariniai veiksmai, bet ir nevalstybinis pasipriešinimas („žalieji žmogeliukai“ ir pan.). Jis tiki, kad būtent dėl pastarosios priežasties „turėtų būti informuotas Rusijos prezidentas.“

Pasak lrytas.lt, „profesorius V.Landsbergis patvirtino, kad iš tiesų kreipėsi į Rusijos žurnalistą“.

Informuojama, kad „pasak politikos veterano, tai nėra tik jo nuomonė, kad Baltijos šalys gali būti užpultos“.

„Tai yra daugelio komentatorių nuolat kartojama nuomonė ir svarstymai – ar gali užpulti, ar neišdrįs užpulti. Tai nuolat svarstoma, čia ne mano išradimas. Aš jam parašiau, kadangi yra svarstoma tokia galimybė blogų įvykių. Todėl reikėtų, kad tai žinotų Rusijos prezidentas“, – pasakė V. Landsbergis.