R. Paksas, tai "kvailių prezidentas"!

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-03-27 22:50:38, skaitė 6369, komentavo 0

R. Paksas, tai

Kvailių prezidentas: Šis R. Pakso straipsnis ("Sunaikintas litas - eilinė Tautos apgavystė"), tai eilinis žmonių kvailinimas. Pats Paksas prisidėjo prie Lietuvos ekonomikos ir valstybingumo naikinimo nuo pat 1990 Kovo 11-osios.

Ir dabar Paksas dirbdamas EP nekelia klausimo dėl Lietuvos valstybingumo. Pseudo-patriotai vis rėkia "gražinkite litą!", nes daugiau nieko protingesnio ir negali pasakyti ar nuo to pakils pragyvenimo lygis kai Lietuvoje dislokuota JAV kariuomenės? A. Smetonos laikais irgi buvo litas, bet tuo pačiu buvo didelė turtinė nelygybė ir darbo žmonių išnaudojimas.

Apsišaukėlis tuometinis "prezidentas" R. Paksas pasirašė Lietuvos stojimo į NATO sutartį. Pakso vadovaujama "Tvarkos ir Teisingumo" partija rėmė fašistinį perversmą Ukrainoje. Paksas politikoje visiškai nesiorientuoja, tik kalba tai, ką žmonės norėtų girdėti. 

R. Paksas, tai "kvailių prezidentas"!

http://www.respublika.lt/…/sunaikintas_litas__eiline_tauto…/

P.S. Nepamirškime Lietuvos istorijos, kuri didele apimtimi yra klastojama, pasižiūrėkime tik į "Laisvos ir nepriklausomos" Lietuvos prezidentus, kuriais buvo: Landsbergis, Paksas, Grybauskaitė... Turim kuo didžiuotis? Būsimasis taip pat bus buvusių prezidentų hibridas. Taigi, kokia Lietuva, tokie ir prezidentai.