Vergų grandinės

Autorius: Socialistinis Liaudies Frontas Šaltinis: https://www.facebook.com/SLFLi... 2017-03-29 16:54:26, skaitė 3767, komentavo 0

Vergų grandinės

Remigijus Jocas 
Nieko naujo nepasakysiu, nes apie tai jau senai daug kas kalbejo bet, kadangi tai labai svarbu priminsiu.

Kadaise mes buvome laisvi. Gyvenome kaip pauksciai ar bet kuris gyvunas, ne tam , kad nuo vaikystes kurti planus, koki amata pasirinkti,o gyventi vardan gyenimo, nori zuvauji, nori ant zolytes miegi, nori savo guoli grazini. Bet zemes parazitai kirminai,kurie norejo visus siuos laisvus zmones valdyti, ir atimti turtus, juos nuolatos puldinejo, veliau priziurint sargybiniu paimti i nelaisve belaisviai, vergavo ju nugaletojui. Sis metodas pradzioje buvo kaip ir neblogas, bet parazitams didinant savo vergu skaiciu reikejo vis daugiau ir daugiau priziuretoju. Todel reikejo kazka sugalvoti, kaip vergus islaikyti vergais ir be priziuretoju. Ar bent jau juos iki minimumo sumazinti. Stai todel, vergvaldziai sugalvojo pinigus. Ju deka, vergas galejo gauti valgyti ir apsirengti. Bet tam kad gauti tu pinigu, vergas privalejo vergauti. Siandien tai vadinama -Darbu. Ir po siai dienai mes vergaujam kaikaim, visa savo gyvenima. Valdant Stalinui, stebint jo valdyma, jis palaipsniui bande nusimesti sia vergovine santvarka, kai prekes eme pigti, o tai reiskia vergvaldziai eme gauti maziau pelno is vergu darbo.

Siandien nebereikia prie keliu desimciu vergu priziuretojo su bizunu. Siandien pakanka taisykliu - istatymu, kuriose nurodoma, kaip vergas turi tarnauti. Bet, kadangi jei prie Stalino mes nuo vergoves kabliuko salinomes palaipsniui, tai siandien palaipsniui ir su pagreiciu ant jo vel uzneriami. Tuomet suprantat, kodel sistema mums nurodo ka myleti, o ka garbinti, o ko nekesti? si sistema yta globali, JI darys viska, tam kad ir toliau islikti parazitu, siurbti is musu krauja. Tam kad sis parazitinis rezimas gerai funkcionuotu, is musu vergu, paimami ismaniausieji, kurie sugeba isiminti daug vergoviniu taisykliu, ir todel gauna gerus pazymius. O toliau sie vergu ismaniausieji vergai gauna postus, kuriu deka gali maziau vergauti, nes viena ar daugiau pakopu tampa auksciau uz kitus vergus.

Stai taip mes priversti nuolatos ieskoti pinigu, kad vergvaldziai leistu ne tik mums pavalgyti , nors gamtoje viskas nemokama, bet ir apsirengti, ir kurtis savo busta. Bet vergovine santvarka nuolatos koreaguojama, panasu del populiacijos, nes vergvaldziams nereikia tiek mesgaliu vergu. pilnai 7 kartus maziau vergu nudirba visus darbus. Is cia nauji istatymai, naujas svietimas, nauja kryptis, is cia vergu utilizavimo sanitarines taisykles, pvz. kol vergas stiprus ir sveikas, tai ikinkytas i mokestine vergvaldine sistema, vergas gali patraukti si sunku pluga, tokiu budu, vergas nesa sistemai nauda ir netgi sugeba pasirupinti uzauginimu maitinimu nauju vergu, savo vaiku. O kadangi zinome kad mes vergai ir is musu vergvaldziams tereikia tik naudos ir daugiau nieko, tai jie mus priverte naudoti GMO. jo deka dabar dar kelios islikusios med istaigos stabeliuoja lavonus vagonais. Bet kol jusu tas nepaliete gyvename viltim kad ir nepalies., O jei jus jau supratote sio parazitiniio modelio esme ir kas jus esate jiems, tuomet jus naturalu imsite kovoti uz savo laisve. Kovojant uz savo laisve teks netekkti daug kraujo, nes parazitai geruoju niekada neatsisake is vergo nulupti ne 10 kailiu o tik viena.

Naturalu, kad samoningejant vergams , vergai nebegali siu patyciu kesti. Kaip sistema kovoja ir kovos su siais vergais? cia jie labai sumanus, vergvaldziai pasirupino utilizavimo tobula sistema. Jei tik jus imsite per daug reikstis viesai, jus priklausomai nuo to kokia jusu finansine padetis arba des bauda, arba kalejima. Dar priklauso, kokio rimtumo gresme sistemai. Jei nelabai didele, tai jiems pakanka tik neleisti jums islysti i viesuma ir aiskinti kitiems vergams kas dedasi. tokiu budu, esant puikiam GMO nuodu mechanizmui ir medicinos paslaugu sferai, galima pagreitinti vergo pasalinima. Is ju atsirado si savoka nera zmogaus nera problemos. Bet jiems patogu, jog tai kas bjauru, primesti tiems, kas kovoja del savo ir kitu laisves. Zmones labiausiai pasistenge del kitu laisves, visose salyse vaizduojami nusikalteliais, zmones pasistenge tik del savo laisves, sodinami i kalejimus, vadinant juos banditais. Taigi, pinigai yra musu grandines, per juos jus privercia vergauti vergvaldziams, O jei jus net ir turedami ziupsneli proto, imate nemokamai maitintis is gamtos, tuomet jums ima kauptis skola uz buta, uz jusu nuosava buta , uz kuri jus susimokejote, taipat ima kauptis skola uz gydima, kurio sie nusikalteliai jums nesuteikia ir nezada suteikti.

Is cia parazitine vergvaldziu sistema stengiasi is paskutiniuju jus ibauginti, kad net esant ant mirties slenkscio jus kaltumet pinigus - vergautumet. jei tik nebekalat pinigu, viskas vadinasi jus tapote sistemos priesu, nes is jusu nebera ko paimti, o tai reiskia kazkokie vergai isdryso nemokamai gyventi vetgvaldzio zemeje. Jus manote,kad jums priklauso zemes kampelis? ar butas? Nieko panasaus, mums nepriklauso niekas. Jei tik vergas nustoja moketi , tuomet ima kenkti sistemai. O kad vergas nuolatos butu priklausomas nuo pinigu, vergvaldziai neriasi is kailio ka cia dar tokio nereikalingo sukonstravus, jog butu galima reklamuoti ir ugdyti vergo nora tarnauti pinigams - o tai reiskia vergvaldziui.

Ir dabar sunku beatrasti zmogu, kuris pasakys jog gali atsisakyti bet kko, masinos, telefono, ir kitu gamta ir save zalonciu nesamoniu. Visiems tai neimanoma, nes jjie neisivaizduoja, jog be sito imanoma gyventi. Jie mano kad tai palengvina ju gyvenima, o is tikrai tai palengvina vergvaldziu gyvenima, interneto deka nebereikia spausdynti pazymiu knygeliu, medicinos korteliu, knygu, ir t.t. automobiliu deka, vergai tampa greitesni, gali del vergvaldzio nukakti dideli atstuma. Na bet aiskku vergui gi patogu, turi sansa pamatyti kas dedasi petro kieme kuris gyvena uz 200 km. ir gryzti. vergas nesusimasto kiek jam kainuoja tokia kelione, Vergas mano, kad tik kuro uzpylimas, atidesnis dar padangas ivertina, dar atidesnis is variklio vaziuokles susidevejima, dar atidesnis ir draudimu, ir kiek isleidzia teisems ir tecgnikiniui. ir paciam automobiliui isigyti, tai uz sia suma mes autobusu galetume keliauti kur kas ilgiau be jokio vargo. bet va mazai kas pagalvoja, kokia gamtai is to zala. Ir mazai kas pagalvoja, o ar masina naudoja vergas savo malonumui labiau, ar vergvaldzio. Kiek jus naudojate masina ne darbo reikalais? o kiek darbo? o darbas kaip jus manote tai jums ar vergvaldziui? Tas pats su telefonais, ir su daugeliu kitu reiskiniu, naudojant telefona, mes randame po auksto daznio spinduliuote pastoviai, kas vezio susirgima padidina 70 procentu. Jums tai svarbu? ne? Nu tuomet galiu nudziuginti jei ne svarbu, vergvaldziui i tai is vis nusispjauti, nes visas jusu turtas atiteks vergvaldziui, tik uz ji jau tures moketi jusu vaikai. 


Tad kaip atsikratyti vergoves? pirma tai samonigeti. po to manau, bus aisku, kad mes norint atsisakyti ir nusimesti vergove, turime daug ko atsisakyti, o pirmoje vietoje tai pinigu. Turi buti atsiskaitymas paslauga uz paslauga. Ar dabar suprantate, kodel vergvaldziai piktinasi ir bauzia tuos, kas dirba uz dyka? tai leidzia zmonems nenaudoti pinigu, tokiu budu vergovine santvarka zlunga. sugriuna sistema, vergvaldziai nebegauna pinigu, nors jiems ta makulatura ir nereikalinga, nes jus dirbate tam, kad jus vergvaldziui atiduotumete auksa, o uz ta darba vergvaldys, jums atsiskaito makulatura, kuri yra beverte. Taigi atisakius pinigu, vergas gali pagalvoti kad neisgyvens, cia zinoma sunkumu yta, bet isgyventi imanoma, o dar geriaiu daugiau vergu pabudusiu is vergoves, su kuriais tape zmonemis, galite susitarti tu man ta as tau ta, mainai prekemis ir paslaugomis, ir sitas modelis is kart vergvaldzius pervers ant menciu. Bet kadangi vergai mano kad sistema labai jumis rupinasi, juk tai jums med istaigos, kad tai jums nabageliams svietimas, kad viskas kas gera tai jums. Tai stai pameginkite vergo grandines nusimesti ir kaip mat pamatysite tikraji siu parazitu veida. Todel nereikia tureti iliuziju, kad vergvaldziai leis jums nusimesti siuos pancius. Jus tada bent jau pamatysite, kad gyventi dorai jums neleis sistema.

T. y. jus ne vagis ne zudikas, nekenkiantis gamtais, gerai sutariantis su kitais, tapsite sistemai dar vienu kremliniu, stalinu, lukasenka, prisiskaiciusiu rusu propagandos, kelianciu nesantaika, kurstanciu neapykanta. is visa tai tik todel kad jus norejote tapti laisvu. Po viso sito jus paklauskite saves ka jus svenciat kovo 11, vasario 16 ir kitokias "nepriklausomybes" "valstybes atkūrimo dienas"