BE GALO SVARBU!!! DALINKIMĖS!!!

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-04-03 22:46:20, skaitė 17570, komentavo 0

BE GALO SVARBU!!! DALINKIMĖS!!!

Mūsų prezidentė - Tautos IŠDAVIKĖ. Ir šis senas video yra to įrodymas.

"Baikit Jūs rūpintis tų lietuvių buvimu Lietuvoje, turi būti kaip visoje Europeje, vienos tautos turi būti apie 60%, visus kitus atsivešim iš rytų..."
- Dalia Grybauskaitė

Mieli tautiečiai, mūsų prezidentė yra buvusi komunistė, po sovietų sąjungos griūties užverbuota ir paruošta vakarų globalistų. Tai ji vedė derybas su Pasaulio Banku, Tarptautiniu Valiutos Fondu, tai ji klampina Lietuvą į skolą, tai ji buvo paskirta Europos Sąjungos komisare tą pačią dieną, kai Lietuva įstojo į ES. Ji buvo paruošta užimti Lietuvos prezidentės vietą.

Ji tikrai nėra viena. Vienas jos bendražygių - Vytautas Landsbergis ir žinoma kiti pagrindinių Lietuvos sisteminių partijų lyderiai. Visi jie teigia, kad yra prieš emigraciją, deja realybėje jie ją tik skatina. NETIKĖKITE NĖ VIENU IŠ JŲ!

Dar vienas viso to įrodymas yra tai, kad ji, 2013-ais metais, laimėjo vieną prestižiskiausių Europoje apdovanojimų (premijos suma neatskleidžiama) "Charlemaine" (Kalergi) premiją, skiriamą tiems, kurie ženkliai prisidėjo prie tos ideologijos, dėl kurios ši premija buvo įkurta, skleidimo. Kokia ta ideologija? Paskaitykite pirmojo šios premijos laureato Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi knygą "Praktinis Idealizmas", kuri yra laikoma Europos Sąjungos ideologijos pagrindu. Tenai aiškiai yra parašyta, kad Europos tautos turi susimaišyti su azijatais ir negroidais, tautų turi nebelikti, turi būti sukurta viena ruda masė "kiekybės" žmonių, o virš jų bus "kokybės" žmonės, kurie, kaip įvardija Kalergi, turi būti ŽYDAI.

Nereikia būti genijumi, kad visą šią informaciją galėtumėte apjungti. Viskas susiję. Mūsų prezidentė visą savo profesinę karjerą tarnavo ŽYDŲ ideologijoms: komunizmui, o jam žlugus - globalizmui. Jai Lietuvių Tauta NERŪPI. Ji yra tikra mūsų tautos IŠDAVIKĖ.

Būtent apie tą "Neformalų Liberalų Ratelį", kurie sprendžia Lietuvos ateitį ir kalbėjo signataras Kazimieras Uoka, kuris būdamas tik 65-erių, prieš porą mėnesių mirė. Teigiama, kad mirties priežastis buvo vežys.

Tas "ratelis", tai ŽYDŲ valdomi MASONAI, Bilderbergo grupė, ES galvos, globalistai, tarptautiniai bankai, Iluminatis ir t.t. Jie jau seniai suleidę šaknis Lietuvoje ir jei mes tam nepasipriešinsime - Lietuvos ir Lietuvių iš tiesų nebeliks...

https://www.youtube.com/watch?v=p8EvaLIMNao