ŽYDOFILŲ ir ŽYDPALAIKIŲ „diskusija“ – „ŽMOGAUS TEISĖS LIETUVOJE“

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-04-09 19:03:28, skaitė 2613, komentavo 0

ŽYDOFILŲ ir ŽYDPALAIKIŲ „diskusija“ – „ŽMOGAUS TEISĖS LIETUVOJE“

Taip vadinamai „dienai prieš rasinę bei etninę diskriminaciją“ paminėti, jos išvakarėse sistema ir jos pakalikai surengė „diskusiją“, kurią pigiai pavadino „žmogaus teisės Lietuvoje“. Kaip žinome, vedantysis šio renginio asmuo buvo žydas, „europarlamentaras“ (tiksliau, okupacinės struktūros narys) Leonidas Donskis, gerai žinomas už „tolerancijos“, multikultūrizmo bei pederastijos propagandą, kaip ir „bendramintė“ iškrypėlių ir parazitų gynėja Pavilionienė.

Tolerastijos šaukliai mano, kad Lietuviai „negerbia žmogaus teisių“. Prieš pasisakant šiuo klausimu, aš neslėpsiu – masoniškąją „žmogaus teisių deklaraciją“ aš laikau liberaliniu išmatų valymo popieriumi. Tačiau „demokratai“ neva vadovaujasi šiuo „pažangiu“ dokumentu, Tačiau kažkodėl jie taiko dvigubus standartus: kai pederastų maršai ir išpuoliai – tada „teisės“, o kai nacionalistai nori keisti Valstyb!s santvarką, vaduoti Tautą iš žydų sukurtos demokratijos, tada tai – „grėsmė demokratijai“. Iš dalies galima teigti, kad taip, tai ir yra grėsmė jų „demokratijai“. Bet jie, jeigu iš tiesų remtųsi savo neva mylima žmogaus teisių deklaracija, pripažintų, kad jeigu Tautai jų „demokratija“ atsibos, - ji turės pilną ir absoliutinę teisė ją nusimesti sau nuo pečių ir įdėti į istorijos šiukšlyną (kur jai, mielieji skaitytojai, ir vieta).

Tačiau liberalizmo duodamos „teisės“ yra taikomis tik su dvigubais standartais. Jos duodamos iškrypėliams, pederastams, pedofilams, žydams, čigonams, spalvotiesiems (kada tai naudinga parazitų klanams), bet jeigu esi „homofobas“, „ksenofobas“, „nacis“, ar kas nors panašaus – esi „pabaisa“.

Aš teigiu, kad žmogaus teisės čia egzistuoja tiems, kuriems jų davimas yra patogus valdančiai sistemai – judokratijai. Mieli demokratai, jeigu jūs taip „gerbiate“ savo sugalvotas žmogaus teises, prašyšiau jas taikyti visiems, o ne tik savo pakalikams ir „išrinktųjų“ tautai.

Žinoma, išsigimėliai kaip Vladimiras Simonko, Leonidas Donskis ir Co kledės apie „demokratinės visuomenės reikalingumą“. Pripažinsiu: tamstos išplovėte žmonėms smegenis per ilgą prievartos, teroro ir melo laikotarpį, tad tam pasipriešinimo daug ir nėra, bet... Jeigu žmonės paimtų ir pasakytų: mums nereikia demokratijos, imigrantų, žydų, sektantų, ar pederastų! – tada jie jau Būtų nebe piliečiai, o „visuomenei pavojingi radikalai“. Iš tiesų jie pavojingi toli gražu ne visuomenei, o tokiems parazitams kaip jūs patys, „tolerencijos“ ir žydizmo šaukliai.

Išsigimėlių gynimo konferencija mums rodo, kad Lietuvoje laisvai siautėja žydijos remiama kosmopolitų ir pederastų klika, kuri nori įvykdyti Lietuvių Tautos genocidą ir čia esančius Lietuvius paversti pederastais ir ištvirkėliais (juos pakeičiant į negrus bei azijatus, kurių gabenimas „pasaulio savininkų“ yra numatytas).

Lietuvi! Atvirai spjauk į šitą išsigimėlių ir pederastų snukį! Parodyk jiems, kad esi prieš Lietuvos pavertimą „demokratine“ pederastų, žydofilų ir narkomanų irštva! Stok į kovą prieš pederastiją!