Palūkaninė vergija – Lietuvos naikintoja

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-04-16 06:46:28, skaitė 919, komentavo 0

Palūkaninė vergija – Lietuvos naikintoja

Nacionalsocialistinė pasaulėžiūra suvokia, kaip internacionalinis kapitalas įtakoja Valstybę ir pamažu ją užvaldo. Žinoma, tai, kas valdo tą kapitalą ir juo spekuliuojančias struktūras, de fakto viešpatauja ir Valstybėje.

Mūsų šalis, Lietuva, yra kone idealus internacionalinio kapitalo vergės pavyzdys. Galime matyti, kad pagrindiniai Valstybės ekonominiai objektai buvo arba „prichvatizuoti“, arba nuvaryti į bankrotą. Žinoma, dažnas nutikimas, kad „prichvatizuotas“ objektas yra nuvaromas į bankrotą ir paskui Valstybė jį išpirkinėja, mokėdama didelę pinigų sumą užsienio kapitalistams. Yra akivaizdu, kad tai, jog Lietuvoje ne tik egzistuoja, bet viešpatauja užsienio bankai, kuriuos valdo Skandinavijos masonų mafija, yra dalis „demokratijos“ plėtojimo plano ir sistemingai kenkia Lietuvių nacionaliniams interesams. Lietuvos Valstybė, valdoma oligarchinės mafijos, ima paskolas iš Europos Sąjungos ir Pasaulio banko (Pasaulio bankas yra sukurtas ir absoliučiai priklausomas nuo pasaulinės žydų mafijos). Be to, kad Valstybė yra prasiskolinusi ir jos skolų suma viršija visą biudžetą, visa tai yra palaiminama kaip žengimas demokratijos keliu ir „pažangios visuomenės kūrimas“. Ypač įsidėmėtina, kad „šlovingame“ demokratijos kelyje mes susiduriame su šių paskolų palūkanomis, kurios šias skolaslupikautojams dar labiau didina, kad jos neišvengiamai augtų ir niekada nenustotų slėgusios Lietuvių Tautą.

Palūkaninias kapitalas supančioja visas Valstybės finansines struktūras, pakerta bet kokios darnios nacionalinės ekonomikos šaknis ir tampa įrankiu tam, kas jį valdo, valdyti Valstybę.

Čia tarp kita ko paminėsiu, kad šie valdytojai yra žydų tautos vaikai ir bailūs jų pakalikai – savo valdovams kuklūs, o likusiems gojams – akiplėšiški šabasgojai, „ekscelencijos“.

Neseniai Lietuvos finansų ministrė įvykdė dar vieną nusikaltimą prieš Lietuvių Naciją: iš internacionalinio kapitalo struktūrų pasiskolinti milijardai litų, o Lietuva, kartu su palūkanomis, turės sumokėti dar daugiau milijardų. Iš viso, neminint, kad Lietuva skęsta maždaug 80 mlrd. Lt skolose, pažymėkime, kad ponia „gerbiamoji ministrė“ šį Lietuvai žalingą aktą pavadino „laimėjimu“. Didelio skirtumo tarp rezidentės Grybauskaitės pareiškimo dėl Ignalinos AE ir šoto ministrės pareiškimo, nematau. Tai yra atviri spjūviai mums į veidus. Žinoma, šito teigiama pusė yra ta, kad galbūt tai privers apmulkintas (ir toliau mulkinamas) Tautos mases atsibusti.

Valstybė skolinasi, įklimpsta į skolas per palūkanas, įvairius ekonominius ir politinius nusikaltimus, yra sužlugdoma šalies pramonė. Ji visa, visa šalis atsiduria rankose tų, kurie valdo vietinį ir internacionalinį bei palūkaninį kapitalą. Viską sprendžia Londono, Volstryto ir Tel Avivo mafijos klikos bei panašūs oligarchai ir banditai Lietuvoje. Žinoma, tai yra žydo-masonijai priklausančios struktūros. Esminė problema yra ta, kad šios struktūros visiškai, arba beveik visiškai, nors nebūtinai tiesiogiai, kontroliuoja Valstybę politine prasme. Per šias preimones, žydų-masonų mafija viešpatauja pasaulyje ir vykdo ne tik Lietuvių Tautos, bet ir visos baltosios rasės genocidą.

Lietuvi, stok į kovą, išvaduok Tėvynę iš oligarchų, žydų-demokratų ir kitų žmonijos išgamų! Išvyk šitas išgamas iš Lietuvos, išgelbėk savo Naciją!

ŠALIN PALŪKANINĘ VERGIJĄ!

ŠALIN OLIGARCHINĘ DIKTATŪRĄ!