Greitai sukaks 3 metai nuo įvykių Odesoje, Profsąjungų Rūmuose.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-04-25 17:30:56, skaitė 2337, komentavo 0

Greitai sukaks 3 metai nuo įvykių Odesoje, Profsąjungų Rūmuose.

Greitai sukaks 3 metai, kaip Vakarų Ukrainos banderlogai, vadovaujami emisarų iš visos Vakarų Europos, tame tarpe ypač aktyviai dalyvavo "spalvotų" revoliucijų ekspertai, "paveiksliukų rusams gadintojai", kruvinų įvykių technologai iš Lietuvos, - įvykdė nusikaltimą žmoniškumui, gyvus sudegino taikaus protesto prieš valstybinį perversmą Ukrainoje dalyvius Odesoje, Profsąjungų Rūmuose.
Arkadijaus Mamontovo tiriamosios žurnalistikos filmas "Odesa:trys metai" ir jo aptarimas laidoje "Specialus korespondentas".
Kijevo chunta, įvykdžiusi šį makabrišką satanistinį nusikaltimą, siekia išvengti atsakomybės, naikina nusikaltimo įrodymus, slepia nusikaltimo vykdytojus, organizatorius, užsakovus ir persekioja šio siaubingo nusikaltimo aukas ir žmones, kurie siekia teisingumo, bando išsiaiškinti tiesą.
2014-02-22 data tampa lemtinga Ukrainai. Tik nuo šios datos Rytų Ukraina – Doneckas, Luganskas, Charkovas, Odesa, Krymas, Dnepropetrovskas, Nikolajevas,Chersonas, regionai, kurie visada buvo Ukrainos ekonomikos stuburu, – kur visada gyveno etniniai rusai, pagaliau, ilgai ir kantriai stebėję Maidano beprotybės šėlsmą, suvokia, kad laukti daugiau nebegalima. Į valdžią atėjo ekstremistai iš „Dešiniojo sektoriaus“, kurių ideologijos pagrindas yra aršus gyvuliškas nacionalzimas, rusofobija, kurių šūkiai „Rusus ant peilių!“, „Rusus pakarti!” nedviprasmiškai apibrėžią greitą ir rodo liūdną ateitį rusakalbiams, kurių tuo metu Ukrainoje net 23 mln., – tampa aišku, kad delsimas yra tolygus mirčiai. Pirmieji „Dešiniojo sektoriaus“ įstatymai dėl rusakalbių statuso ir rusų kalbos uždraudimo nebepalieka jokių abejonių Rytų Ukrainos etniniams rusams – atėjo laikas gintis, priešintis, kautis dėl gyvybės ir laisvės.

Kol perversmo organizatoriai JAV Valstybės sekretoriaus pavaduotoja V. Nuland ir JAV ambasadorius Kijeve Dž. Payette telefonu nustato ( https://www.youtube.com/watch?v=8YSFNOaJupE ) Ukrainos (nepriklausomos, suverenios, JTO narės) vyriausybės sudėtį, Ketrin Ashton pokalbyje su Estijos Užsienio reikalų ministru telefonu apgailestauja dėl per didelio žmonių, kuriuos nužudė jų atsiųsti NATO snaiperiai, aukų, Luganske, Donecke, Charkove, Kryme rusakalbių gyventojų absoliuti dauguma užima administracinius pastatus, greitai ir neskausmingai, be aukų, imasi realizuoti visame pasaulyje pripažįstamą ir Tautų Chartijoje įtvirtintą tautų teisę į laisvą apsisprendimą, teisę nepripažinti neteisėtos Kijevo chuntos valdžios, teisę patiems nusistatyti savo ateitį. Skirtumas Rytų Ukrainos taikių protestuotojų nuo Maidano smogikų Rytų Ukrainoje yra esminis. Maidaną rėmė JAV-ES-NATO, vietiniai oligarchai ir mažuma Vakarų Ukrainos nacionalistai, fašistai, St. Banderos fašistinės ideologijos pasekėjai, nacių kolaborantų palikuonys. Rytų Ukrainoje gi vyko plačiausių liaudies masių remiama revoliucija, teisėtas tautos pasipriešinimas prieš chuntą, neteisėtą valdžios užgrobimą. Būtent todėl viskas vyko labai sklandžiai, skaidriai ir demokratiškai. Kol neįsikišo tos pačios tamsiosios Kijevo Maidano jėgos ir nepaskandino kraujuje tautos laisvę į apsisprendimą. Kijevo chunta tiesiog pasiuntė į Rytų Ukrainą kariuomenę ir „Dešiniojo sektoriaus“ smogikus, kurie savo neapykantą rusakalbiams pademonstravo pačiu žiauriausiu būdu – sudegindami gyvus žmones Odesos Profsąjungų rūmuose, sušaudydami Mariuopolio milicininkus, atsisakiusius žudyti savo tautiečius, iš lėktuvo sušaudydami Lugansko srities administracijos pastatą ir brutaliai susidorodami su rusakalbiais, absoliučia gyventojų dauguma, nepalikdama jiems pasirinkimo, nesuteikdami jiems teisės laisvai išreikšti savo valią. Tik teroras ir kruvina prievarta iš Kijevo pusės, žmogaus teisių pažeidimai - tokį absoliučiai nepriimtiną demokratijos modelį pasiūlė Vakarų marionetės iš Kijevo Rytų Ukrainos piliečiams ir šie, žinoma, jį atmetė. Ginklu, neturėdami jokio kito pasirinkimo

O veidmainiai iš Vakarų, kurie dar žiemą isteriškai klykė apie Ukrainos tautos teisę laisvai apsispręsti gyventi taip , kaip jiems patiems to norisi, laisvėje ir demokratijoje, tuos lygiai tokius pačius veiksmus, kaip ir Maidano smogikų Kijeve, tik, priešingai nuo pastarųjų, teisėtus, įvykdžiusius Rytų Ukrainos laisvės kovotojus nedelsiant pasmerkė ir pavadino teroristais, separatistais, paskelbė už įstatymo ribų, ir tie patys geri, mieli, švarūs, kultūringi dėdulės ir tetos demokratai iš ES bei JAV, lyg burtų lazdele mostelėjus, virto nuožmiais, kraujo ištroškusiais vilkolakiais. Ir Rytų Ukrainos žmonių laisvės ir teisingumo siekis buvo paskandintas nekaltų civilių - senelių, moterų ir vaikų - kraujyje, kad žinotų – demokratija yra tik tai,ką leidžia JAV ir ES demokratai.

2014-03-16 Kryme įvyko liaudies referendumas dėl atsiskyrimo nuo Ukrainą užgrobusios Kijevo chuntos, dalyvavo 83,1 proc. turinčių rinkimų teisę pusiasalio gyventojų, už prisijungimą prie Rusijos, istorinės savo Tėvynės, balsavo 96,7 proc. balso teisę turinčių piliečių, tačiau nežiūrint į neginčijamą tautos valios pareiškimą, preciziškai teisėtą, tiesioginiu pagal nustatytas skaidrias taisykles balsavimu, Vakarai, tie, kurie visada tik už demokratiją, tai yra tautos valdžią, – šį referendumą pavadino Krymo aneksija ir panaudojo šią iš rankovės ištrauktą kortą savo nešvariame informaciniame, ekonominiame kare prieš Rusiją.

Armija į savo tautą gali iššauti tik vieną kartą – po to ji jau nebe armija, o tik baudėjų būrys. Aukų skaičius Rytų Ukrainoje varijuoja nuo 10 000 (JTO duomenimis) iki 40 000 (Novorosijos duomenimis). Galo nesimato, nors pakaktų Kijevui atitraukti savo armiją iš Donbaso, surengti nacionalinį referendumą ir viskas taptų aišku, skaidru, paprasta, demokratiška, tačiau tautos valdžia nėra valdančiųjų korumpuotų oligarchų rūpestis.

Revoliucija – kaip kiaušinis, jeigu ji kils iš vidaus, tautos, bus gyvybė, jeigu ji bus kalama iš išorės – bus tik kiaušinienė.
Ukrainoje ir visur, kur "spalvotas" revoliucijas, maidanus, sąjūdžius, arabų pavasarius organizavo JAV-NATO kolonizatoriai, - visose šalyse įvyko ekonominis nuosmūkis, socialinė nelygybė, skurdas, nedarbas, depopuliacija, kultūrinė degradacija, politinių elitų, valstybės tarnautojų, teisėsaugos korupcija ir savivalė - visas šias šalis ištiko katastrofos. Supuvusios JAV kolonijų administracijos vietose laikosi išimtinai JAV-NATO okupacinių kariuomenių durtuvų dėka, teroro ir propagandinio melo, manipuliacijų visuomenės sąmone dėka ir absoliučiai neturi jokio ryšio su vietinėmis tautomis ir gina tik JAV-NATO kolonijinius interesus.
Kol nebus išpręstas baudžiamosios valdančiųjų elitų atsakomybės klausimas, padėtis tik blogės.
Atsakomybės už Odesos Chatyтės aukas klausimas vis dar nėra išspręstas.
Nekaltos aukos reikalauja Teisingumo.

https://youtu.be/yayhe4wXcWQ