Sudegė dar viena globalistų-sionistų gopstop "operacija" Rusijoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://ria.ru/society/2017042... 2017-04-29 21:14:20, skaitė 2423, komentavo 0

Sudegė dar viena globalistų-sionistų gopstop

Pažvengiam.

Visiems žinoma paslaptis, kad viso pasaulio globalistai, liberalai, sionistai, konservatoriai, socdemai, nacistai, nacionalistai, fašistai ir visi kiti niekšai kariauja prieš Rusiją - niekaip negali šis gaivalas susitaikyti su įtikinamu TSRS spyrių į jų iškrypusį užpakalį 1945-05-09, kurio datą, tikiuosi draugai, mes visi greitai paminėsime.

Rusijoje, Maskvoje ir kituose Rusijos miestuose, šiandien sionistas chodorkovskis, žinomos nusikalstamos tarptautinės aferisto niekšo Soroso organizacijos "Atvira visuomenė" (ši mafijinė organizacija neseniai vėl atkūrė savo nusikaltėlių skyrių Lietuvoje, anksčiau jam vadovavo sionistė I. Veisaitė, kažkada buvusi žmogumi ir puikiai dėsčiusi Vakarų Europos literatūrą, o dabar ši nusikalstama struktūra atvirai perduota Lietuvos VSD ir jai vadovauja VSD agentė) tarptautinės anglosaksų-sionistų nusikalstamos organizacijos "Komitetas 300" nurodymu pabandė eilinį kartą organizuoti (ž)opozicijos mitingus prieš Rusiją, rusų tautą, teisėtą Rusijos valdžią ir V. Putiną. JAV-UK-ES-NATO karo nusikaltėlių gauja trumpam nurimsta tik tada, kai jų vadeivos yra pakariami Niurnbergo Tribunolo sprendimu.

Tai va, į sionisto Chodoro, kurį V. Putinas visai be reikalo kilniai paleido iš kalėjimo, organizuotus mitingus prieš V. Putiną, kurie buvo šlykščiai liberaliai pavadinti "Nusibodai!" (neva, V. Putinas nusibodo, nors liberalias kiaules galima suprasti - jų niekšybei ir išsigimimui vystytis V. Putinas kaip tik ir yra ta neįveikiama Vakarų išsigimėliams kliūtis) - į mitingus atėjo tik labai negausūs ir visiškai liberalios propagandos užzombinti globalistų-sionistų avinai.

Vienžo, Rusijos Federacijos prezidentas, įtakingiausias planetos žmogus, išmintingiausias ir garbingiausias pasaulio politinis lyderis Vladimiras Putinas nei Rusijai, nei pasauliui visai nenusibodo, jį remia 86 procentai (JAV valdomo Levada centro apklausų duomenimis) Rusijos gyventojų ir absoliuti dauguma planetos Žemė žmonių. Palyginimui, ryžą kvailelį agresorių banditėlį trumpą remia tik 10 procentų jankių, o pasaulyje jį remia tik visiškų liberastų nykstanti mažuma.

Sudegė dar viena globalistų-sionistų gopstop "operacija" Rusijoje. Įdomu liko tik vienas klausimas - kada pagaliau tokie (ž)opozicionieriai a la navalnas/chodoras ir juos palaikantys konservatoriai, liberalai, socdemai, nacistai, nacionalistai, fašistai, sionistai visame pasaulyje atsakys už savo nusikaltimus pagal karo lauko įstatymus?..