Kaip Greitai greitai VSD agentėlio kailį išskalavo

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2017-05-04 20:49:15, skaitė 5256, komentavo 0

Kaip Greitai greitai VSD agentėlio kailį išskalavo


Susipažinkite - dar vienas sauguminis š... ant dviejų kojų - Audrius Lelkaitis

Ekspertuose perskaičiau komišką straipsnį apie tai, kaip M.Adomėnas pasiskundė, jog jį išdūrė propagandinei NTV televizijai parsidavęs LT pilietis Audrius Lelkaitis - http://www.ekspertai.eu/kaip-tampama-parsidaveliu92228/

Dar komiškiau tapo, kai Žinių Radijuje viešai bendradarbiavimu su VSD prisipažinęs Algis Greitai, šitą NTV "propagandistą" pasikvietė į pokalbį. VSD bendradarbis teigė, kad jis, kai sužinojo apie parsidavimo aktą, užblokavo Lelkaitį FB, bet...."kažkodėl" "netikėtai" pakeitė savo tėvynės patriotisto nuomonę - ne tik kad atblokavo, bet ir suteikė progą Audriui "išsivartyti" iš situacijos.

Mano nuomone buvo taip:

NTV paskambino A.Lelkaičiui ir pasiūlė patarpininkauti darant siužetą Lietuvoje apie liūdnai pagarsėjusias pratybas Šalčininkuose. Audriukas po skambučio iš karto prisidavė saugumui ir pasiguodė, jog jį jau VERBUOJA ruskiai. VSD leido Audriukui tarpininkauti, o kartu ir gavo gavo zadanije - išniukštinėti, kaip ir kokiais metodais dirba Rusijos propagandistai.

Kadangi po zadanijos akto naujai iškeptas A.Lelkaitis susilaukė daug kritikos iš kolegų, neva jis parsidavė už 30 rublių, VSD kreipėsi į savo patikimą agentėlį A.Greitai, kad šis padėtų Lelkaičiui "išsiskalbti".

Patikimas agentėlis atblokavo Audriuką ir pasikvietė pas save į studiją.

Zadanije įvykdyta po polnoj programe.

Ura, tovarishchi!