Švonderiai dabar atiminėja iš savininkų butus Vokietijoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-05-06 15:07:39, skaitė 2935, komentavo 0

Švonderiai dabar atiminėja iš savininkų butus Vokietijoje

Švonderiai dabar atiminėja iš savininkų butus Vokietijoje

M.Bulgakovas romane „Šuns širdis“ aprašė, kaip butai Rusijoje po Spalio bolševikinės revoliucijos buvo atiminėjami iš savininkų. Dabar komunistų švonderių metodai persikėlė į globalistų valdomą Vokietiją ir kitas ES valstybes.

Pagrindinis kapitalizmo principas – nuosavybės neliečiamumas. 2016 metų lapkričio mėnesį Italijos Ficaloro mieste Rovigo provincijoje iš 80 metų amžiaus savininko jėga buvo atimtas viešbutis „Lory“ ir jame apgyvendintas būrys nelegalių migrantų iš Afrikos (žiūr.video).

Pi-news praneša, kad prievartos prieš nekilnojamo turto savininkus imasi ir Merkel režimas.

Portale rašoma: „Merkel režimas, jautrus pasaulio kančioms, turi vis mažiau galimybių. Hamburgas daro jai gėdą, todėl privačių namų savininkus pradėta eksproprijuoti. Hamburgo rajone Hamm atimti 6 butai.“

Namo savininkas laikėsi nuostatos, kad gali nuomoti savo turtą tiems kam jis nori. Problema ta, kad jei į butą įsikelia čigonai ar kiti „pabėgėliai“, kitų butų kaina tuojau pat krenta. Tai nuostolis savininkui. Be to ši asociali publika niokoja turtą, jį tenka kapitaliai remontuoti.

Italijos ir Vokietijos savininkų turto eksproprijacijos pavyzdžiai rodo, kad Švonderių ir Šarikovų laikai šiandien atėjo į Vakarų Europą, bolševikai pagaliau nugalėjo ir Europoje!