Štai kaip atrodo žmogus,kurio oficiali mirties priežastis yra užspringimas skrandžio turiniu

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-05-06 15:19:43, skaitė 20972, komentavo 0

Štai kaip atrodo žmogus,kurio oficiali mirties priežastis yra užspringimas skrandžio turiniu

Laikinai generalinio prokuroro pareigas einantis Raimondas Petrauskas patvirtino, kad Teismo medicinos instituto ekspertų išvadose nurodyta, jog savaitgalį rasto kauniečio Drąsiaus Kedžio mirties priežastis – užspringimas skrandžio turiniu. „Pagal tai, kas yra pateikta, tai yra pagrindinė mirties priežastis“, - sakė R. Petrauskas.

Astos Kuznecovaitės paskirtis šioje istorija buvo paslėpti kameras Kedžių namuose,ir vėliau buvo klausomasi šeimos pokalbių,iš atskirų intarpų sumontuota audio ir tuomet dalis buvo išžudyta ,dalis šeimos turėjo bėgt į JAV.

Įdomiausia yra tai,kad nušauto Milinio sesuo Simona Milinytė taip pat kaip ir Neringa Venckienė išvyko į JAV.Kuznecovaitė savo paskirtį atliko puikiai.Pirma infiltravosi,o po to su sistemos palaiminimu smogė.Kedys buvo nužudytas Agurkinių rankomis .o nuteisti buvo visiškai niekuo dėti Žalimas ir vienas beveik aklas buvęs kultūristas.

Kedžių byla su iš jos išplaukusiomis kompensacijomis,teismais,liudytojų saugojimu ir neutralizavimu valstybei kainavo 71 milijoną litų.Žiniasklaida iš Kedžio istorijos per pirmus trejus metus gavo 17 mln 870 tukst litų pajamų.Nugalėtojų šioje istorijoje nebuvo.Tik mirtys,ašaros ir pelnas.Tik vėliau paaiškėjo,kad jokio mergaitės tvirkinimo nebuvo,žmonės buvo tarpusavyje supjudyti,liudininkai nužudyti,o istorija prasidėjo nuo to ,kad Kedžiui reikėjo rinktis.

Atiduoti skolas ,arba nušauti kokį nors teisėją ,kad pasėti chaosą ir nepasitikėjimą visa Kauno teisėsaugos sistema.Niekas nekalba apie tai ,kad teisėsaugos organų atstovai pasiglemžė daugiau nei 8 milijonus dolerių ,gautų iš prekybos narkotikais .

Agurkas su savo parankiniais buvo susodinti,pinigai buvo surasti ir atimti,ir už tuos pinigus mūsų teisėsaugos atstovai prisipirko galybę nekilnojamo turto JAV ,o dalį pinigų investavo į Kauno senamiestyje esančius naktinius klubus,restoranus.Beveik visi klubai,restoranai ir viešbučiai Kaune yra kontroliuojami teisėsaugininkų grupuočių.

Kedys buvo tarpininkas tarp nusikaltėlių ir teisėsaugos.Generalinė prokuratūra vos sugebėjo sustabdyti šitą galingą mafijinį susivienijimą.Daugiausia iš šitos istorijos uždirbo žiniasklaida.Jau netrukus įvyks ir vėl kažkas panašaus.Žmonės nori kraujo ir žaidimų.Tų kruvinų istorijų bus,ir jos su metais darysis dar žiauresnės ir brutalesnės.

Jeigu nežinote,kaip atrodo žmogus kurio oficiali mirties priežastis užspringimas skrandžio turiniu štai prašome pavyzdys: