ALKO ir FARMA mafija paruošė informacinį puolimą prieš Sveikatos ministeriją

Autorius: Aurelijus Veryga Šaltinis: https://www.facebook.com/aurel... 2017-05-08 07:08:47, skaitė 3602, komentavo 0

ALKO ir FARMA mafija paruošė informacinį puolimą prieš Sveikatos ministeriją

Įnešiu šiek tiek intrigos ateinančiai savaitei. „Šaltiniai pakuždėjo“, kad yra parengti nauji informacijos paketai, kuriais bus bandoma ir toliau kompromituoti ir diskredituoti ministerijos darbą ar mano komandos narius. Tik priminsiu keletą interesų grupių, kurios turi Lietuvos masteliais iš esmės neribotus išteklius samdytis viešųjų ryšių agentūras ir bandyti stabdyti ar vilkinti mūsų darbą.

Čia tos grupės, kurias per tuos kelis mėnesius palietė mūsų sprendimai:

- Vaistų gamintojai, prekybos didmenininkai ir mažmenininkai. Bendras planuojamas jų praradimas dėl priimtų sprendimų apie 30 mln. eurų. Dalis šių pinigų liks žmonėms, už kitą dalį bus galima nupirkti daugiau vaistų kitiems, kuriems iki šiol gydymas nebuvo kompensuojamas.
- Alkoholio gamintojai, kurių pelnai kris iš tikrųjų labai reikšmingai. Kalbame vėl apie dešimtis milijonų eurų per metus.
- Brangi ligoninių įranga, kurios pirkimus centralizuojame ministerijoje, nebeleisdami jos pirkti ligoninėms atskirai, taip atimdami galimybę vadinamiems „atkatams“, kai susitariama su pardavėju ir nuperkama už didesnę kainą nei būtų įmanoma.

Taigi laukiam naujos viešųjų ryšių bangos. Ir labai klystate manydami, kad mus tai demotyvuos.

Papildymas:

Ką gi. Iš tu kelių valandų viešoje erdvėje po mano žinutės, tik pora pastebėjimų: įsižeidė pirmiausia ne tie, kam žinutė buvo taikoma. Jei reikia dar aiškesnio pasakymo, tai JI NE APIE ŽURNALISTUS. Taškas. Ir labai atsiprašau kiekvieno žurnalisto, jei ji ką nors asmeniškai įžeidė.

Antra. Viešoje erdvėje jau sulaukiau reakcijos iš viešųjų ryšių agentūrų (beja atstovaujančių alkoholio prekės ženklus, vaistinių tinklus, azartinių lošimų bendroves) atstovų reakcijos. O tos reakcijos turinys labai įdomus. Paminint save įvelti į konfliktą ir žurnalistus, bei pabandyti supriešinti mane su žurnalistais.

Ir panašu, kad neblogai pavyko.

---
LDiena.lt: paprieštarausiu gerbiamam Aurelijui Verygai - taip vadinami Lietuvos "žurnalistai", savo esme tėra pigios samdomos Masinių Durninimo Organų kekšytės. Jie neturi nei savo nuomonės, nei savo smegenų, nei juo labiau sąžinės. Ką įrodo ir TV3-ų "žurnalistės" veiksmai bandant sukompromituoti tamstą Minedu, bei po Minedo priėmimo ministerijoje kilusi (tiksliau, dirbtinai presstitučių sukelta ir palaikoma) internetinė isterija.

Todėl būtų naivu vertinti presstitutes ir presstitutus kitaip, nei smogiamąją ALKO ir FARMA mafijos jėgą, kuri pirmoji ir bus metama į mūšį už didesnius išgamų pelnus, visuomenės žudymo sąskaita.

Bet, manau, gerbiamas ministras pats puikiai tai supranta ir turi pasiruošęs realų kontratakos planą. Sėkmės!