GEGUŽĖS AŠTUNTOJI IR DEVINTOJI – ŽYDIJOS PERGALĖ EUROPOJE

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-05-08 21:06:23, skaitė 2522, komentavo 0

GEGUŽĖS AŠTUNTOJI IR DEVINTOJI – ŽYDIJOS PERGALĖ EUROPOJE

Lietuvoje baltosios rasės ir Lietuvių Nacijos priešai rengia du „paradus“ – „demokratai“ ir pederastai – gegužės 8 – ąją, o žydiškojo bolševizmo pakalikai – gegužės 9 – ąją. Žinoma, tai šitų išsigimėlių pergalės dienos, juk tądien neva buvo „nugalėtas fašizmas“. Tačiau tikrieji dabar gyvenantys ir dirbantys nacionalistai yra gyvas įrodymas, kad jie to „fašizmo“ nenugalėjo ir, kad atėjus laikui, tas „fašizmas“ juos negailestingai išmes į istorijos šiukšlių krūvą.

Antrasis pasaulinis karas baigėsi žydijai naudinga pabaiga, tačiau mums, nacionalsocialistams, tai tik vienas pralaimėjimas, bet tai nereiškia, kad žydija viešpataus amžinai. Kad „demokratija“ ir marksizmas būtų pašalintos ir sunaikintos visiems laikams, kartu su pasauline judokratija, mums yra reikalingas Europos tautų pabudimas ir tikrųjų arijų rasės dvasinių vertybių atgimimas, kitaip mes būsime pasmerkti vergauti.

Tikimės, kad atsiras Lietuvoje žmonių, kurie išdrįs pasipriešinti šiems ŽYDŲ TIRONIJOS ir IŠSIGIMIMO pergalės maršams, kurie parodys, kad dar yra tokių, kurie kovos už Naciją iki paskutinio atodūsio.

Kol mes gyvi, tol šitie parazitai savo „pergalės prieš fašizmą ir neturi. Jie jos ir neturės. Demokratai, kažkurią dieną jums ateis akimirka, kai atsakysite už savo išdavystę ir parsivadimą pasauliniam sionizmui, ateis diena, kai stosite prieš NACIJOS TEISMĄ. Tada jūs būsite teisiami NACIJOS kardu, kuris nepažįsta gailesčio išdavikams ir Tautos priešams.

Šis video apie Nacionalsocialistinės Vokietijos pralaimėjimo  pasekmes .