20 metų propagandos gali neatpažįstamai pakeisti bet kokią visuomenę

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/20-metu-pro... 2017-06-13 09:21:11, skaitė 2900, komentavo 0

20 metų propagandos gali neatpažįstamai pakeisti bet kokią visuomenę

Manau, kad jau niekam ne paslaptis, jog Vakarų visuomenė intensyviai pereina prie naujo socialinių santykių formato. Vis dažniau norma tampa tokie reiškiniai, kurie dar prieš 23-30 metų atrodė pasibaisėtinais.

Amerikos visuomenės nuomonės tyrimo institutas Gallup Daily atliko eilinę apklausą, vykdydamas ilgametį tyrimą, kaip amerikiečiai žvelgia į seksualines mažumas.

Štai kai kurie rezultatai.

Vidutinis statistinis amerikietis įsitikinęs, kad 23% jo bendrapiliečių priklauso LGBT. Šis rodiklis dviem procentais mažesnis už analogiškos apklausos, atliktos 2011 metais rezultatą. Panašiai amerikiečiai galvojo ir 2002 metais.

Tuo tarpu LGBT priklauso (realybėje) viso labo 3,8% gyventojų. Gaunasi, kad amerikiečiai informacine prasme apdoroti iki tokio lygio, kad yra pasirengę tikėti, kad kas ketvirtas šalies gyventojas iš LGBT.

63% apklaustųjų laiko netradicinius seksualinius santykius morališkai priimtinais. 2002 metų rezultatas – 38%.

1999 metais tik 35% amerikiečių pasisakė už vienalytes santuokas, šiandien šis rodiklis siekia 60%.

Statistika rodo, kad morališkai amerikiečiai jau pasirengę sekančiam žingsniui. Viena stambiausių valstybinių JAV mokyklų ruošiasi įtraukti į mokymo planą genderio identiteto studijas, tame tarpe planuojama mokyti „lytinės įvairovės“ – koncepcijos, pagal kurią neegzistuoja tokios sąvokos kaip berniukai at mergaitės. Ferfakso valstybinė mokykla paskelbė ataskaitą, kuri rekomenduoja įtraukti pataisas į šeimos gyvenimo pamokas, skirtas 7-12 metų vaikams. Pataisos, kurias kritikai vadina radikalia genderio ideologija, bus netrukus pristatytos oficialiai.

Pagal šį mokymo planą jau 7 klasėje vaikai sužinos apie sąvoką „transgenderis“, o dešimtokams aiškins, kas sąvoka „seksualumas“ talpina savyje platesnę prasmę. Ir visa tai taps neatskiriama lytinio švietimo dalimi.

Kaip byloja apygardos paskelbtos rekomendacijos, tokia informacija bus pateikiama vidurinėje mokykloje“ „Studentai susipažins su tokiais terminais seksualinės orientacijos srityje, kaip heteroseksualumas, homoseksualumas ir biseksualumas, taip pat transgenderis. Bus akcentuojamas faktas, kad kiekvienas žmogus gali išgyventi pokyčius, apie kuriuos būtina kalbėti pagarbiai ir naudojant laisvą nuo stereotipų ir diskriminacijos kalbą“.

Aštuntokams pasakos apie tai, kad individualus identiškumas „gali keistis viso gyvenimo bėgyje ir ši sąvoka aprėpia tiek seksualinę orientaciją, tiek genderio identiškumą“.

„Individualus identiškumas aprėpia keturias sąvokas: biologinę lytį, genderio identiškumą (įskaitant transgenderį), genderio vaidmenį ir seksualinę orientaciją“.

Kaip jums patinka?

Ir nereikia sakyti, kad visa tai ten – nusicivilizavusiuose Vakaruose. O pas mus atseit tradicinė šeima ir visa kita. Jeigu nugalės vakarietiška pasaulio koncepcija, niekur mes nesidėsime, priimsime viską, ką kiša, kitaip sunaikins. Nepatinka – už grotų. Už netoleranciją.

Laikas baigti su nuosavu amorfiškumu ir pradėti pagaliau formuoti kokį nors visuomeninį subjektą, kuris sugebės pats apsiginti ir visą valstybę apginti. Be mūsų su jumis niekas kitas šito nepadarys.