Verslas nuo nulio - garsi "prekybininkė" ir toliau apgaudinėja, lobsta kitų sąskaita

Autorius: Ernesta Bagdonaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2017-07-10 07:31:22, skaitė 29653, komentavo 10

Verslas nuo nulio - garsi

Kol lietuviai sunkiai dirba, lenkią nugarą ir moka mokesčius. Kur emigrantai palikę šeimas, uždarbiauja užsienyje po 12 - 15 valandų per parą. Tuo tarpu kiti lobsta, svetimų žmonių sąskaita. Taip taip, lobsta garsioji "verslininkė" Ieva Jurevičienė ir jos vyras Airidas Jurevičius, socialiniame tinklapyje facebook`as, prekiaudami mistiniais rūbais, kvepalais, įvairiais daiktais. Savo unikalią veiklą pradėjo nuo 2011 metų - tuo metų jie buvo ant "bangos", pareiškimai prilygo tarsi Lenino raštams, jų daug ir begalės. Nusiskundimai apgavus, pasisavinus pinigus, grasinant, vagiant kitų pardavėjų prekių fotografijas, meluojant, sukčiaujant. Beje, Ieva Jurevičienė, net iš 50 apgautųjų 1 - 2 laimingiesiems nusiusdavo rūbų (kitaip tariant skarmalų, kad tik jie parašytų gerą atsiliepimą apie ją, deja tokių žmonių buvo - nuo to prasidėjo Ievos revoliucija "Aš sąžininga" ir nesvarbu, kad jau tūkstančiai eurų skolos mamoms, neįgaliesiems, šeimoms). Nuo jos apgavysčių mirguliavo visas socialinis tinklapis, įvairūs portalai rašė apie jos suktybes - teisėsauga ėmėsi veiksmų, taip tai padėjo, bet trumpam. Kuriam laikui Ieva ir Airidas Jurevičiai sustojo... Sustojo, pailsėjo ir sugrįžo su trenksmu... Kitaip tariant, grįžo patobulėję. Sakysit ką tai reiškia?! Tai reikia, jog: IEVA JUREVIČIENĖ turi begalės įvairių FB ACOUNT su išgalvotais vardais, čia tik keletas: EVELINA MONKIENĖ, IEVA SUDINAITĖ, IRENA VOISEVSKA, IEVA BURNEIKAITĖ, MADINGI RŪBAI ir KT. Taip pat išgudrėjo ir sukūrė SLAPTĄ FB grupę į kurią patenka tik jos išrinktieji (naivūs ir patiklūs žmonės), grupė vadinasi "Madyngi rubai", tai madYgi, turi dar viena grupę (pavadinimu: įvairios prekės), kur pas ją galima nusipirkti pvz.: NIKE, ADIDAS, ARMANI, CHANEL rūbus nuo 1 svaro (kažin ką apie tai mano šių prekinių vardų atstovai, vartotojų teisės).

Ieva Jurevičienė jaučiasi tikra verslininkė, nes pagal ją - jį savo veiklą yra legalizavusi Lietuvoje (dirba pagal individualios veiklos pažymą), tačiau pinigai siunčiami į UK sąskaitą, PAYPAL arba kitų asmenų sąskaitas, labai mėto pėdas per įvairias sąskaitas, prisidengdama kitais vardais, neretai įtraukia nieko dėtus asmenys (jį vagia iš Mūsų valstybės). Tikiuosi VMI ir SODRA paanalizuos šį atvejį išsamiai, nes kai kurių šaltinių teigimu Ieva Jurevičienė su vyru nusipirko namą Airijoje, iš salono BMW markės automobilį (tik abejoju ar NT ir automobilį deklaravo savo vardu). Taip, ji kas diena atranda naivių ir patiklių žmonių, kurie jei už mistines prekes, perveda nuo 10 eurų iki 300 eurų (į UK jos vyro sąskaitą). Kas diena jos sąskaitoje kapsena svetimų žmonių sunkiai uždirbti pinigai, o Ieva Jurevičienė jaučiai labdaros fonas.

Retorinis klausimas, kuris kyla visiems ar teisėsauga yra nepajėgi prieš Ieva Jurevičienė, spauda ir TV, VMI ir SODRA - nes ji gyvena UK?! Klausimas retorinis ir atsakymas MŪSŲ LIETUVOS TEISĖSAUGA PAJĖGI ŠIĄ PERSONĄ SUSTABDYTI, MES ŽMONĖS PAJĖGUS, NES MES ESAME VISUR UK, SKANDINAVIJA, LIETUVA, AMERIKA - žmonių apgautų iš viso pasaulio... Taip žinome, kad ji mėgsta grasinti žmonėms, kad kalbėjimo maniera tikrai ne kaip "verslininkės" ir galiausiai, turi įgūdžių "duoti spaudimą" savo klientams, kad jie tylėtų ir lauktu. O žmonės laukia po 3 metus ir daugiau... Kiekvienam žmogui sakau, gerbkite save ir savo laiką, bei uždirbtus pinigus - Ieva Jurevičienė su visa savo A KOMANDA yra ne labdaros fondas, svarbu nepasiduoti, svarbu eiti iki galo ! O mes tai galime.