Žiauri rusų trolių armija arba informacinė ataka nusipelnusio agronomo Pranckiečio kelnėse

Autorius: Durniu Laivo Kapitone Šaltinis: http://www.delfi.lt/news/daily... 2017-07-11 08:45:32, skaitė 5655, komentavo 1

Žiauri rusų trolių armija arba informacinė ataka nusipelnusio agronomo Pranckiečio kelnėse

2016 m. birželio 7 d. 14:26 Delfis Autorius nežinomas

Pasakoja suomių nacionalinio transliuotojo žurnalistė Jessikka Aro:

- paprašė savo auditorijos pasidalinti patirtimis - užklausos rezultatai buvo pribloškiantys
- J. Aro sulaukė itin nemalonaus turinio elektroninių laiškų, socialiniuose tinkluose jai mesti kaltinimai dėl narkotikų platinimo
- J. Aro pripažįsta, kad didžiausią smūgį ji patyrė, kai (...) buvo  paskelbti teismo įrašai, atskleidžiantys, kad 2004 m. žurnalistei teismas skyrė 300 eurų baudą už nelegalų amfetamino disponavimą.
- J. Aro pripažįsta jaunystėje reguliariai vartojusi amfetaminą,
- ji sužinojo nuvykusi į Sankt Peterburgą ir pamačiusi daugybę įdomybių apie Rusijos trolių fabriko darbelius
- Milžiniškose patalpose dirbantys žmonės klastoja naujienas ir rašo tikrovės neatspindinčius komentarus, daugiausia dirbama Ukrainos tema, internetinės svetainės ir socialiniai tinklai užtvindomi Rusijos valdančiojo režimo kritikų pasmerkimais.

Apie autorės asmenybę praleidžiame. Ką mes sužinome? Kad rusai rašo tikrovės neatitinkančius komentarus. Aro teigia, jog komentarais užtvindomos svetainės ir socialiniai tinklai.

Patikim šitos žurnalistės vartojusios, o gal ir tebevartojančios amfetaminą žodžiais ar biški pasikapstom? Žinoma pasikapstom.

Neegzistuoja kalbos barjeras komentuojant?

Suomijos ir Lietuvos internetinėje erdvėje troliai rašo rusiškai?

Nemanau. Greičiausiai jie rašo suomių ir lietuvių kalbomis. Jūs tikit, kad įmanoma rusakalbiui rašyti tekstus suomiškai ir lietuviškai be jokių klaidų? Jūs gal ir tikit. O vot (va) aš ne. Kiek jūs matėte komentarų delfiuose15min parašytų ne lietuvių o svetimkalbių? Papuolė man- bet kokie penki per penkis metus. Juk jei Milžiniškose patalpose dirbantys žmonės rašytų komentarus delfiuose15min - jie būtų matomi plika akimi. Juos elfai ir VSDūšnikai nukopintų ir perduotų Siaurusevičiui.

O sekmadienį vakare Pumprickaitė jums tuos komentarus parodytų kaip įrodymą, kad trolių fabrikas Piteryje egzistuoja. Tiesa, dar nevėlu tuos įrodymus surinkti. Reikia duoti nurodyma elfams ar VSDūšnikams parašyti po kelis komentarus su tipinėmis rusakalbio klaidomis delfiuose ir 15 min.  Galima pasinaudoti Gūglo transleiteriu. Lietuvių išversti į rusų ir paskui iš rusų į lietuvių. Pabandžiau - puikiai pavyksta parodyti jog trolių fabrikas egzistuoja ir dirba va pvz: - Landsbergis sunaikino kolūkius ir pramonės. Todėl jis turi nuteisti ir įkalinti. Lietuva šalies kalėjimų reikėjo būti.

Nu jūs supratot. Tik man nesuprantama kodėl šio metodo nenaudoja mūsų informacinio fronto kariai? Gal jie pasinaudos šiuo mano patarimu?

Prie to pačio apie informacines atakas. Kokias atakas aš atsimenu. Tai kai TV3 tiesioginėje apklausoje 83 procentai pasakė jog tiki Rusijos pateikiama informacija.  Paskui buvo kai Pranckietis gavo laišką apie neva vokiečių karių išprievartautą mergaitę. Na ir apie iš B-52 pamesta atominę bombą Klaipėdos rajone. Dar buvo sulaikyti du nepilnamečiai rengusieji informacines atakas prieš Lietuvos valdžios institutus.

Kas parašė tuos laiškus ir straipsnius? Jums nedašunta? Nu pagalvokit.

Dar pagalvokit. Taip. Eureka. Man atrodo kad tuos laiškelius valdžiagyviai ir rašo patys sau. Va ką darote jūs gave itartina laišką? Jūs jo net neatverčiate o siunčiate į šiukšliadėžę. Tai yra tokia internetinė higiena. O ką daro nuspelnes Lietuvos agronomas Pranckietis? Jis ne tik laišką perskaito bet ir išsiuntinėja visokioms Lietuvos įstaigoms galimai taip platindamas visokius virusus ir Trojanus. Aišku - jeigu laišką rašė savi - tada žinai kad jis nėra virusinis... Ane Pranckieti?

Tiek visokių informacinių atakų kiekvieną savaitę - o sulaikyti tik du nepilnamečiai ir olandas...

P.S.- nuotraukos neleidžia prie str - norejau TV3 apklausos skryną įdėti