Susipažinkite - skustagalviai pederastai!

Autorius: Neeglė Nekuktoraitė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-07-17 23:42:19, skaitė 5011, komentavo 1

Susipažinkite - skustagalviai pederastai!


Susipažinkite: košerinių Lietuvos pederastų dvasinis avataras - Pedobear

Daugeliui žmonių žodžių sąskambis „skustagalviai pederastai“ skamba kaip viens kitam prieštaraujantys terminai. Tačiau, tiesą sakant, yra pakankamai daug žmonių, kurie save taip ir įvardina.

Nuo įprastų skustagalvių juos skiria galbūt tik šiek tiek didesnis politizuotumas. Pavyzdžiui, tarp skustagalvių pederastų yra didesnis procentas redskinų, nei tarp skinų heteroseksualų. Tarp skustagalvių pederastų visiškai nėra neonacistų, o tarp kairuoliškų skustagalvių pederastų dominuoja daugiausia anarchistai, „naujieji kairieji“, taip pat pasitaiko skustagalviai pederastai stalinistai ar brežnevistai, nors pagrindinė skustagalvių pederastų dalis yra apolitiška.

Ir vis dėlto jie domisi daugeliu dalykų, kuriems pagrindinė pederastų bendruomenės dalis yra abejinga. Tai ir kariuomenė, ir militaristinis idealizmas, ir neįprastai stiprus militaristinio idealizmo jausmas. Jie parastai vengia savęs projektavimo į aktyvius/pasyvius, taip pat jaučia potraukį odai, karinei uniformai, kovai, boksui, kūno kultūrizmui, kitoms jėgos bei vandens sporto šakoms ir kitoms "kietoms" iškrypėliškumo išraiškoms, kurias didžioji pederastų bendruomenės dalis palieka nuošaly. Meilė aukštaauliams odiniams batams ir kitai karinei uniformai - tai, kas skustagalvius pederastus apjungia su visomis kitomis skustagalvių rūšimis.

Ir žinoma jie - pederastai. Labai pederastai! Ir tuo beprotiškai didžiuojasi, tačiau yra mažiausiai panašūs į tuos žmonės, kurie patiria diskriminaciją ar yra sumušami dėl savo iškrypėliškumo. 

Dažniausia skustagalvių pederastų kilmė - darbininkų ar vidurinė visuomenės klasė. Jie ypač nepanašūs į susiformavusį visuomenėje stereotipą apie pederastus, kaip „sėkmingus vadovus ar vadybininkus“ ar „ekstravagantiškus aukštosios mados kūrėjus“!

Gan sunku suformuluoti, kuo skustagalviai pederastai patrauklūs. Negalima sakyti, kad pederastų bendruomenės dauguma irgi domisi kariuomene ir disciplina. Tikriausiai visa tai dėl to, kad jie atrodo ypač vyriškai. Taip pat šiuose vaikinuose galima pamatyti tas savybes, kurių neturi dauguma pederastų bendruomenės narių, kurių tarpe yra nemažai beviltiškai nedisciplinuotų tinginių.

Daugelis pederastų - pakankamai bailūs, kurie bijo konfliktuoti ir paniškai vengia prievartos. Šie vaikinai - bebaimiai! Jiems muštynės - gyvenimo būdas! Tai tiesiogiai kertasi su pacifistišku pederastų bendruomenės gyvenimo būdu ir labai gaila, kad daugelis pederastų neturi galimybės išmokti muštis tam, kad galėtų save apginti heteroseksualioje mačo visuomenėje.

Jei reikia susimušti su bukais skustagalviais naciais ar kokiais homofobais - čia jau jokių problemų: skustagalviai pederastai jūsų paslaugoms! Nepatariu homofobams papulti po sunkia skustagalvių pederastų ranka. Tegul tik kas nors pabando ištarti ką nors panašaus į „sušiktas pydaras“!

Skustagalviai pederastai yra neblogai organizuoti, turi savo savarankiškas organizacijas, pavyzdžiui "Skustagalvių pederastų judėjimas" ("Gay Skinheads Movement"), jie aiškiai suvokia savo subkultūros interesus, o taip pat ir visos pederastų bendruomenės interesus. Turi savo klubus, sporto sales ir visuomenines organizacijas.

Britanija ir Vokietija - tai šalys, kuriose yra daugiausia skustagalvių pederastų. Postsovietinėje erdvėje skustagalviai pederastai dar nepastebėti. Kol kas!..