Rusijos Šiaurės laivyno atominis povandeninis laivas pakeliui į paradą sukėlė paniką NATO karo nusikaltėlių gaujoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-07-26 12:55:26, skaitė 2305, komentavo 0

Rusijos Šiaurės laivyno atominis povandeninis laivas pakeliui į paradą sukėlė paniką NATO karo nusikaltėlių gaujoje

Liepos 30 d. Sankt Peterburge ir Kronštate įvyks paradas Rusijos karinio jūrų laivyno dienos proga. Jame dalyvaus laivyno aviacija ir daugiau nei 40 laivų. Iš Šiaurės laivyno bazės į paradą vyksta didžiausi pasaulyje atominiai laivai - atominis kreiseris "Petras Didysis" ir atominis povandeninis laivas "Dmitrijus Donskojus". Taip informavo Rusijos gynybos ministerija.

"Ekipažai atominio kreiserio "Petras Didysis" ir strateginės paskirties atominis povandeninis laivas "Dmitrijus Donskojus" atlieka jūrų žygį ir plaukia į Sankt-Peterburgą kur dalyvaus pagrindiniame karinio jūrų laivyno parade." - informavo Rusijos Gynybos ministerija 2017 m. liepos mėn 17 d.

Norėdami patekti paskirties vietą iš Severomorsko, povandeninis laivas ir kreiseris turėjo apiplaukti Skandinaviją ir perplaukti Baltijos jūrą. Žinoma, tai neliko nepastebėta Vakarų žiniasklaidos bei vietinių gyventojų, kurie per visą Rusijos laivų kelionę stebėjo juos nuo kranto.

Straipsnį su "milžiniško rusų povandeninio laivo, pakilusio iš gelmių Baltijos jūroje prie Vokietijos pakrantės" nuotraukomis paskelbė įtakingas Vokietijos laikraštis Die Welt.

Vokietijos žurnalistai rašo, kad poilsiautojai Baltijos paplūdimiuose turėjo galimybę "pamatyti kai ką įspūdingo".

"Jūra plaukia juodas milžinas. Per Baltijos jūrą link Rusijos plaukia didžiausias atominis povandeninis laivas", - rašo laikraštis ir pažymi, kad "ant jo fone burlaiviai atrodo lyg maži žaisliniai laiveliai".

Rusijos strateginių atominių laivų žygio vaizdo įrašus ir žurnalistai, ir turistai filmuoja ir platina internete, kur jie sulaukia daugybės laikų ir komentarų.
Rusijos Gynybos ministerija paaiškino, kad žygis iš Šiaurės laivyno bazės Severomorske į Sankt Peterburgą suteiks laivų įguloms navigacinės patirties plaukioti siaurais kanalais ir sekliame vandenyje.

Rusijos karinio jūrų laivyno ekspertas Michailas Kofmanas paaiškino, kad "Dmitrijus Donskojus" labai praturtins šou, praneša RT. Pasak jo, "tai vis dar didžiausias povandeninis laivas iš tų, kurie kada nors buvo pastatyti pasaulyje".

"Tačiau pirmiausia tai yra įspūdingiausias laivas paradui, kuris primena, kad Rusija - jūrų valstybė", - sako karinis ekspertas.

Na o NATO ką? Kaip visada viso žygio metu transliavo paniką, išreiškė "susirūpinimą" Danijos, Švedijos, Vokietijos ministrai ir politikai, kol kas dar laivai nepasiekė Lietuvos, todėl Linas-politinio lankstumo akrobatikos meistras ir dalia-ne- KGB spės paruošti kraują stingdančias arijas megztų berečių chorui "Rusai puola!!!".

Prieš porą metų landsbergio beretės-silkės neršė Švedijos teritoriniuose vandenyse gal mėnesį ieškodamos Rusijos atominio povandeninio laivo. Tą kart laivo rasti nepavyko, tačiau Švedijos karinis biudžetas buvo ženkliai padidintas kovai su Rusijos "agresija" , o Lietuvos parsidavusi valdžiukė prastūmė visuomenėje savo nusikaltimą, Lietuvos Konstitucijos 137 str. , draudžiančio Lietuvoje būti užsienio valstybių, NATO karo nusikaltėlių kariniams daliniams, grubų pažeidimą. NATO žudikai dabar ramiai treniruojasi žudyti vietinius aborigenus Lietuvos miestuose, o korumpuota valdžia sako, kad tokia yra gynyba nuo Rusijos "agresijos", kurios kaip ir laivo niekas nei matė , nei girdėjo?!!
Dabar net du atominiai laivai Baltijos jūroje. Ar to pakaks V. Landsbergiui, D. Grybauskaitei, L.Linkevičiui ir gopkompanijai paskelbti Apokalipsės pradžią ir pasaulio pabaigą, pamatysime jau greitai...

O kol kas Rusijos laivai, taikos garantai Baltijos jūroje ir pasaulyje taikiai plaukia - įspūdingai, gražiai, ramiai...