Ukrainoje baigėsi demokratija - netiesiogiai teigia Auštrevičius

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-07-29 09:40:02, skaitė 920, komentavo 0

Ukrainoje baigėsi demokratija - netiesiogiai teigia Auštrevičius

Citatos:

= Europarlamentaras Petras Auštrevičius siūlo apsvarstyti galimybę suteikti Lietuvos pilietybę buvusiam Gruzijos prezidentui, buvusiam Odesos gubernatoriui Michailui Saakašviliui.

= M. Saakašvilis ragina ukrainiečius sukilti prieš Vyriausybę BNS 2016 m.

= Ukrainos prezidentas Petro Porošenka atėmė iš buvusio Gruzijos Ukrainos prezidento pilietybę.

= Saakašvilis pareiškė, kad faktas, jog iš jo buvo atimta Ukrainos pilietybė, yra tiesioginis signalas visuomenei, kad „Ukrainoje jau nebesitęs demokratija vadinami žaidimai“.

= „Porošenka neseniai apsilankė su vizitu Gruzijoje, kad būtų susitarta tarp dviejų oligarchų režimų – susitarta tarp ukrainiečio P. Porošenkos ir stambiausio „Gazprom“ akcininko, rusų projekto.

= Gruzijos prokurorai M. Saakašviliui yra pareiškę kaltinimus dėl piktnaudžiavimo valdžia per 2007-ųjų įvykius, kai buvo išvaikytos antivyriausybinės demonstracijos.

Ką reiškia citatos? Saakašvilis pasakoja, jog Ukrainoje baigėsi demokratija. Ir Petras palaiko Saakšvilį. Tai reiškia jog Petras yra prieš teisėtą Ukrainos Prezidentą gerbiamą Porošenką. Petras yra prieš Ukrainos įstatymus ir Ukrainos Valstybės institutus. Petras palaiko Sakašvilio teiginį jog Ukrainoje baigėsi demokratija. Petras palaiko Saakašvilio raginimą SUKILTI prieš Ukrainos vyriausybę. Manau Petras yra  prieš Šventajį Maidaną po kurio Porošenką buvo išrinktas Ukrainos Prezidentu. Ir prieš Maidano aukas.

Taip pat Petras veikia prieš Gruzijos Valstybės teisėtus institutus. Prieš Gruzijos prokūratūrą. Nes Gruzija ieško Saakašvilio ir nori su juo pasikalbėti.

Kišasi į kitų Valstybių vidaus reikalus ir trukdo dirbti teisėsaugai.

Tai ką europarlamentare Auštrevičiau? Atsakyk. Paaiškink savo poziciją dėl Gruzijos ir Ukrainos Valstybių? Jos tau nebemielos?

Tau mielesnis Saakašvilis ragines ukrainiečius versti teisėta Ukrainos ir sugrioves Odesos guberniją?

Jūs - ne karo akademijos, kurioje dėsto pulkininkas leitenantas Šerelis, klausytojai, todėl citatas galite pasitikrinti čia:

http://www.delfi.lt/news/daily/world/m-saakasvilis-ragina-ukrainiecius-sukilti-pries-vyriausybe.d?id=72996294
http://www.delfi.lt/news/daily/world/m-saakasvilis-del-pabegelio-statuso-kreiptis-nezada.d?id=75333003
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/siulo-svarstyti-del-lietuvos-pilietybes-suteikimo-m-saakasviliui.d?id=75338939