Valkirijos atskrenda: apie Vokietijos islamizaciją. Kaip Vokietija tapo kita šalimi. Gai Behor (sutrumpinta).

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-08-17 11:46:38, skaitė 1639, komentavo 0

Valkirijos atskrenda: apie Vokietijos islamizaciją. Kaip Vokietija tapo kita šalimi. Gai Behor (sutrumpinta).

Manote, kad Vokietija savo pareiškimais ar finansavimu antiizraelietiškų organizacijų sukuria mums problemas? Ne, tai problemos dabar sukuria pačią Vokietiją. Valkirijos jau atskrido. Jūs žinote, kiek milijonų musulmonų jau gyvena Vokietijoje? O kas vyksta su pabėgėlių srautu dabar? Manote, Vokietija tokia pati? Ponia Merkel – tai ji pakeitė savo šalį visiems laikams. Bet Vokietijoje jūs apie tai neperskaitysite... (...)

Kiek musulmonų piliečių šiandien gyvena šalyje? Oficialių duomenų tarytum pakanka, tik jie visi tarytum specialiai skirti supainioti situaciją. Nejau ten yra ką slėpti?

Mes Izraelyje įpratome kritikuoti mūsų demokratiją, bet, kaip aiškėja, ji kur kas skaidresnė už tą, kuri dabar susiklostė Vakaruose. Mūsų statistikos biuras skaičiuoja ir skelbia kiekį žydų ir musulmonų vieno naujagimio tikslumu. Vokietijoje reikalai kur kas blogesni. (...)

Pagal pilnai protingus vertinimus 2016 metais kiekis musulmonų Vokietijoje viršijo 6 milijonus. (...)

2016 metais į Vokietiją atvyko 300 tūkstančių imigrantų, 2015 jų buvo virš milijono (2014 – apie 400 tūkst.). Maždaug 80% iš jų – musulmonai. Rew duomenimis, Vokietijoje 2015 metų gale jau gyveno 5,1 vietinių musulmonų. Pridėkim 800 tūkst. 2015 metais, 240 tūkstančių 2016 metais. Dar reikia įskaityti natūralų prieauglį - 1,6% per metus, tai yra 77 tūkst. musulmonų. Viso gauname 6,26 milijonus musulmonų 2016 metų pabaigoje, maždaug 7,5% visų Vokietijos gyventojų.

Yra ir kitas tyrimas, bandantis skaičiuoti ir šeimų susijungimą, pagal kurį musulmonų skaičius pasiekė jau 8-10 milijonus žmonių, tai yra, 10-12% šalies gyventojų.

Tai, kad Vokietijoje iki šiol nėra paskelbtų oficialių duomenų apie esamą musulmonų skaičių, stebina ir kelia nerimą. Vokietija priprato prie naujų politinių standartų...

Paimkime 800 tūkstančius musulmonų imigrantų, priimtų 2015 metais. Galima pasakyti, kad kalbama viso labo apie vieną procentą gyventojų, visai ne taip daug. Būtent taip tvirtina Merkel administracijoje. Bet realybėje situacija visai kitokia. Iš 80 milijonų vokiečių 16 milijonų – seniai ir dar 11 milijonų žmonės vyresni negu 55metai. Dauguma gi musulmonų pabėgėlių – jauni vyrai 15-24 metų amžiaus. O šioje amžiaus kategorijoje Vokietijoje viso 8,5 milijonai žmonių, ir tik 4,3 milijonai iš jų – vyrai. (...)

Kanclerė Angela Merkel, valdanti šalį jau 12 metų paeiliui, visiems laikams pakeitė Vokietiją. Tai jau visai kita, nauja šalis. Beveik pusė Vokietijoje gyvenančių musulmonų atvyko jos valdymo metu. Ši vokiečių dama, kūrusi iš pradžių pasitikinčią, šeimyninę, džiaugsmingą Vokietiją, bėgant metams ji virto ultraradikalios dienotvarkės „pasaulio be sienų“ ir masinės imigracijos lobistu. Jai suprantama, kad siekiant valdyti Europos Sąjungą šaliai reikia gyventojų, o tai kaip tik ir užtikrina imigracija. Taip, Vokietija šiandien valdo visą Europos Sąjungą. Ir vargas tiems, kas išdrįs jai prieštarauti. Paklauskite graikų, kurių nelaimingą šalį Vokietija tiesiog pamynė, realizuodama savo teises, gautas mainais į paskolas. Būtent taip, pavyzdžiui, įvyko perėjimas oro uosto kontrolės vokiečiams Rodo saloje...

O musulmonai imigrantai pakeitė pačią Vokietiją. Šimtai mečečių pakeitė Vokietijos miestų veidą. Šalyje plečiasi šariato teismų tikslas. Klesti daugpatystė ir santuokos su nepilnametėmis. Staigiai išaugo skaičius rajonų, kur policija negrįsta kištis. Natūralu, auga ir skaičius išprievartavimų ir kitų nusikaltimų iš imigrantų pusės. Vis dažnesni teroro aktai, daugiau nusikalstamumo. Ir, kaip pasekmė, prekyba ginklais. O to pasekoje, vis daugiau vokiečių, suvokusių, kur viskas eina, išvyksta iš šalies.

Vokietijos isteblišmentas trumparegiškai žiūri į savo valstybės žlugimą, bet mato viską atvirkščiai - šalies išgelbėjimą. O vienintelis išgelbėjimas, tai yra imigracijos apribojimas, ir toliau skaitomas nepriimtinu savo nesėkmės variantu. Tai išvirkščias pasaulis, lekiantis į Valchallą, virš kurio dar karčiai pasijuoks istorija. (...)

Ir štai, viena iš pačių sunkiausių Vokietijos problemų, kuri paverčia ją į trečiojo pasaulio šalį: melo ir nuslėpimo kultūra. MIP turi aiškius nurodymus, nuleistus iš viršaus, neįvardinti teroristo ar nusikaltėlio vardo, nerodyti jo portreto ir nepranešti apie jo musulmonišką kilmę. Izraelyje viskas atvirkščiai, Internete nedelsiant skelbiamas teroristo vardas ir rodomas jo portretas, išaukštinat jį, tuo pačiu, jo šalininkų akyse. Vokietijoje kitas kraštutinumas. Ten valdžia priverčia MIP slėpti bet kokią informaciją apie dalyvavimą musulmonų kokiuose nors problemiškuose veiksmuose. Bet ne kas kita kaip visuomenės apgaulė (…).

Štai pavyzdys, Der Spiegel papasakojo iššaukiančią istoriją. Vyriausybė pranešė apie tai, kad virš 33 tūkstančių imigrantų buvo deportuota iš Vokietijos atgal į kilmės šalis. Bet, iš tikrųjų jie, atvirkščiai, liko Vokietijoje. Deportuojami imigrantai sunaikino savo dokumentus. O po to jie apsimetė pabėgėliais iš Sirijos ir Irako, o kiti gavo fiktyvius medicinos pažymėjimus, po ko gydytojai uždraudė juos deportuoti. Baisiausia čia tai, kad valdžios atsiskaitė apie įvykdytą deportaciją, nors aiškiai žinojo, kad tai netiesa. Štai tokia melo kultūra, tiksliau, kultūros saulėlydis. (...)

Šaltinis:

http://9tv.co.il/news/2017/08/14/246757.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

P.S. Globalistų medaliai už Lietuvos naikinimą:

Kudenchove-Kalergi - V.Landsbergiui, Karolio didžiojo - D.Grybauskaitei...

IMG_0611.JPG

daliai-grybauskaitei-iteiktas-tarptautinis-karolio-didziojo-apdovanojimas-67945188.jpg