Kaimo idiotizmas: Buožių valdžia nutarė ginkluotis ir numauti lietuviui-mužikui paskutines kelnes

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-08-23 16:43:01, skaitė 1011, komentavo 0

Kaimo idiotizmas: Buožių valdžia nutarė ginkluotis ir numauti lietuviui-mužikui paskutines kelnes

https://3.bp.blogspot.com/-EFTtUNZFCXk/WZ0V-kxQZfI/AAAAAAAAFZg/x9caDyGOWKouv4XE6aUY_C7J3sLHZrnfQCLcBGAs/s1600/raimundas-karoblis-susitiko-su-uzsienio-saliu-karo-atase-589440c39f4e8.jpg

Pamenu, pirmame kurse versdavo mokytis marksizmo-leninizmo, per prievartą. Ką per prievartą išmoksi, ne daug ką ir išmokau, bet prisimenu, kad V.Leninas kažką kalbėjo apie „kaimo idiotizmą“. Kai į valdžią Lietuvoje atėjo valstiečiai, aš supratau, kas tas „kaimo idiotizmas“. „Kaimo idiotizmas“ - tai valstiečių ir žaliųjų partija valdžioje. Ir nieko baisesnio už tą kaimo idiotizmą, o tiksliau kaimo buožių idiotizmą, būti negali.

Visas kaimo idiotizmas prasidėjo nuo neištesėto vyriausio jų buožės-Karbauskio pažado visus Lietuvos vaikelius aprengti tautinėmis sermėgomis. Viskas įvyko, kaip Juozo Baltušio apsakymuose iš „Parduotų vasarų“ apie buožių pažadus.

Vėliau pasirodė, kad ir su meilužėmis tie buožės elgiasi pagal visus kaimo idiotizmo kanonus, kaip su kumelėmis iš savo tvarto. Ne taip subtiliai, kaip Algirdas-Mykolas: kuris, jei jau pamilo, tai, pist, iš valstybės viešbutį jai po kojų, ranką, širdį, ragų kolekciją! Ne kokią mašinikę priplotu stogu.

Kokį jų ministrą bepaimsi, visi tame kaimo idiotizme murkdosi. Sveikatos, pavyzdžiui, vietoj to, kad tvarkyti pašlijusią sveikatos sistemą, užsiėmė šunų maudynėmis ir cukraus matavimais gėrimuose.

Rimčiausio veido – buožių paskirtas Krašto apsaugos ministras! Tokį vakare sutikęs, be jokio raginimo piniginę atiduotum. Tai pas ji tas kaimo idiotizmas – labiausiai pažengęs. Jis pasiryžo paskutines kelnes lietuviams numauti, tiems didžiausiems visos ES ubagams, ir pagal ginklavimuisi skiriamą BVP aplenkti visą Europą! Ne 2 procentus BVP ginklavimuisi skirti, kaip sutarta, o cielus 2,25!

Taip žmogus ir lieki gudžiuose įsitikinimuose, kad visi protingi iš Lietuvos jau pabėgo, kad pasiliko tik durniai, vagys, seneliai, invalidai, kad jau nebeįmanoma Lietuvos išgelbėti, nes baisiausias Lietuvos priešas – mūsų valdžia ir jos idiotizmas.