Vardan šventos ramybės LRTHADĖ neparodė net V. Landsbergio kalbos ištraukų, pasakytų istorinio įvykio minėjime

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/vardan... 2017-08-28 11:54:16, skaitė 956, komentavo 0

Vardan šventos ramybės LRTHADĖ neparodė net V. Landsbergio kalbos ištraukų, pasakytų istorinio įvykio minėjime

screen-shot-2017-08-28-at-08-28-44.png

Vieša paslaptis, kad valstybinis transliuotojas LRTHADĖ yra vienas svarbiausių įrankių kvailinant ir dezinformuojant Lietuvos žmones.

Ekspertai.eu kviečia pažiūrėti ir palyginti, kaip LRTHADĖ nušvietė rugpjūčio 23 d. Molotovo-Ribentropo pakto minėjimą prie A. Mickevičiaus paminklo Vilniuje, kur 1987-aisiais Lietuvos Laisvės Lygos pastangomis buvo surengtas mitingas ir pirmą kartą viešai pasmerktas šis paktas bei jo slaptieji protokolai.

2017 m. rugpjūčio 23 d. minint minėto mitingo 30-ies metų sukaktį, toje pačioje vietoje jausmingą kalbą pasakė buvęs Aukščiausiojo Sovieto pirmininkas, faktinis konservatorių Lietuvos vadovas, Laisvės (Auštrevičiaus) premijos nugalėtojas iš antro karto, prezidentas Vytautas Landsbergis.

Pažiūrėkime LRTHADĖ propagandistų reportažą ir palyginkime jį su žemiau esančiu visuomenininku parengtu reportažu iš to paties renginio.

Viena pagrindinių propagandistų taisyklių: jei nežinai kaip parodyti vieną ar kitą įvykį, jei nesugalvoji kaip jį reikiama linkme iškraipyti, tada jo iš viso nerodyk. Šia geležine taisykle ir vadovaujasi pagrindinio Lietuvos propagandinio kanalo specialistai, nutylėdami ne tik apie šį renginį.

Susiję:

Unikalūs kadrai be komentarų: buvusio Aukščiausiojo Sovieto pirmininko kalba ir tai, ko neleido pasakyti P. Gražuliui