Biografijų naratyvai jei TSRS nebūt griuvus

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-08-31 10:00:00, skaitė 1294, komentavo 0

Biografijų naratyvai jei TSRS nebūt griuvus

Kartais su draugais prie  arbatos paimam ir pasitariam, kuo šiandien būtų kai kurie labai įtakingi Nepriklausomos Lietuvos žmonės. Jei TSRS nebūtų sugriuvus ir TSRS valdytų šlovingoji komunistų partija  priešakyje su generaliniu sekretoriumi Mixailu Gorbachowu.

Jei jums įdomu - pristatysiu mūsų grupelės eklektiškas aspiracijas:

- Vytautas Landsbergis - Partijos narys nuo 1987 m. TSRS nusipelnęs muzikologas. Operos ir Baleto teatro direktorius. Atsidavęs partijai ir pasiryžęs aukotis.

- Dalia Grybauskaitė - Lietuvos Komunistų Partijos Pirmoji Sekretorė. Kandidatė į TSKP CK politbiuro narius. Du kart TSRS didvyrė.

- Andrius Tapinas - Kauno miesto komjaunimo sekretorius, Lietuvos Lenino Komunistinio Jaunimo Sajungo Centrinio Komiteto Sekretorius. Kandidatas į Komunistų partijos narius.

- Rimvydas Valatka - Partijos narys. Komunistų partijos laikraščio "TIESA"  vyr. redaktorius. Nusipelnęs Partijos narys. Už veiklą daug kartų apdovanotas. Atsidavęs partijos reikalui.

- Gabrielis Landsbergis - nepartinis. Daugiavaikės šeimos tėvas. Apdovanotas medaliu "Už Tėvystę". Istorijos mokytojas Ariogalos vid. mokykloje.

- Algirdas Paleckis - disidentas. Ištremtas į Vorkutą 1998 metais už antivalstybinę veiklą.

- Virginijus Savukynas - Partijos narys. Lietuvos informacinės agentūros ELTA transliacijos užsieniui vadovas.

- Linas Linkevičius - TSKP CK politbiuro narys.

Dėl Juknevičienės ir Garbačiauskaitės nuomonės išsiskyrė. Vieni teikė prielaidas jog jos būtų disidentės. O kiti jog parsidavinėjančios moterys. Už valiutą.

Tai tik mūsų nuomonė. Juk o jeigu... Tam kartui tiek.  Laukite tęsinio.