Vis daugiau vokiečių nusisuka nuo Merkel

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-02 10:58:01, skaitė 963, komentavo 0

Vis daugiau vokiečių nusisuka nuo Merkel

https://4.bp.blogspot.com/-cnsHpAOszek/Wao5UrOkEqI/AAAAAAAAFi0/G6GEjyp9ZuEZ0UAssfsg5iXzRdAFZoGFwCLcBGAs/s1600/weidel_6-800x450.jpg

Alternatyva Vokietijai (AfD) atstovės Alisos Weidel žodžiais, gyventojų apklausa parodė, kad Merkel populiarumas toliau krenta. „Jis per savaitę nukrito septyniais procentais.“

To priežastis yra nesikeičianti Merkel pozicija atvirų sienų ir migracijos klausimu, kas sukėlė migracijos chaosą šalyje.

Politikės žodžiais, Merkel sukėlė chaosą ir automobilių pramonėje. Priminsiu, Merkel prieš kelias dienas pasakė, kad reikia uždrausti dyzelinius variklius, o po to, sulaukusi neigiamos reakcijos iš Vokietijos pramonininkų (dyzelių gamyboje dirba virš milijono VFR gyventojų) ėmė negrabiai keisti savo poziciją. Merkel buvo primintos ir nulinės palūkanos už gyventojų indėlius bankuose, kas „suvalgo“ vokiečių santaupas, taip pat terorizmo pavojus dėl imigracijos.

„Merkel-tai bendrai negerai mūsų asmeninei ateičiai, o taip pat, kaip ir visai šaliai.“ - konstatavo AfD atstovė.

Dienraštis die Welt informavo skaitytojus, kad AfD atstovė Alisa Waidel interviu laikraščiui „Passauer Neue Presse“ pakvietė „teisiškai ištirti“ Vokietijos kanclerės Angelos Merkel veiklą gelbėjant eurą ir pabėgėlių jos sprendimus migracijos krizės metu.