Tapinų Andriukas savo karjerą pradėjo savo komuniagos tėvuko vadovautoje televizijoje

Autorius: Marytis Melnikaitis Šaltinis: http://tapinas.lt/admin... 2017-09-02 21:32:28, skaitė 3124, komentavo 0

Tapinų Andriukas savo karjerą pradėjo savo komuniagos tėvuko vadovautoje televizijoje

andrius tapinas
Komoniaga Andrius Tapinas

Postas bus apie Lietuvos sąžinę, Lietuvos selebričių selebritį, Lietuvos šalčiūtį, Lietuvos žiniasklaidos Prometėją, Lietuvos žiniasklaidos laisvę ir jos televiziją bei apie pinigus ir jų kartą, summa summarum - apie Andrių Tapiną. Hence, pradėkim.

Biblijoje yra parašyta, kad neteisk ir nebūsi teisiamas. Toj pačioj Biblijoj yra parašyta, kad pakėlęs kalaviją, nuo kalavijo ir žus. Mes visi paskutinius kelis metus viešojoj erdvėj galėjom stebėti nelabai gerbiamo Tapinų Andriuko populistinius išpuolius tiek prieš konservatorius, tiek prieš Telšių tikybos mokytoją. Ir ne, aš to nepamiršau.

Aš atsimenu. Aš viską atsimenu. Aš puikiai atsimenu, kaip Tapinų Andriukas, neturėdamas jokių faktų bei aplinkybių, Delfi straipsnyje reikalavo Telšių tikybos mokytojos galvos ir dar bent kelių galvų priedo.

Aš taip pat puikiai atsimenu, kaip Tapinų Andriukas labai piktinosi Irenos Degutienės kalba apie lietuvių apsipirkinėjimą Lenkijoje per Kovo 11. Bet tik iki tol, kol negavo visos tos kalbos stenografos. Aš dar su juo tuo klausimu diskutavau. Veltui. Žinot, ta sensacija pati neatsiras ir straipsnis į Delfi pats nepasirašys.

Toks Lukas Ramonas prieš kelias dienas parašė straipsnį, kur Tapiną pavadino eiliniu populistu. Ir žinot ką, čia buvo realiai pirmas kartas, kai aš su Luku Ramonu bent iš dalies sutikau. Iš dalies. Vienturtis Tapinų sūnelis Andriukas iš tikro yra populistas kiek tik apima šis terminas. Bet, deja, ne tik. Imkimės klausimo iš esmės.

Va dabar, gerbiamieji mano draugai ir sekėjai, kitame interneto naršyklės laukelyje atsidarykit google naršyklę ir į jos paieškos laukelį suveskit paieškos frazę "Laimonas Tapinas". Paieškos rezultatais galit pasidalinti šio posto komentaruose.

Taigi, gerbiamieji mano draugai ir sekėjai, Laimonas Tapinas, kurio vienturtis sūnelis buvo Andriukas Tapinas (žinau, užknisa tos mano advokato profesinės savybės, bet nieko negaliu sau padaryti), buvo žinomas TSKP veikėjas (pašifruosiu - Tarybų Sąjungos Komunistų Partija), kuris dargi buvo prie Brežnevo išsiųstas mokytis į Sorbonos universitetą (Paryžių). Čia buvo 1978 metai.

Prie progos paklauskit savo tėvų ir senelių, ko reikėjo, kad tais laikas išvažiuotumėt bent į Lenkiją. Reikėjo pereiti devynis pragaro ratus ir gauti iš KGB dabro. Be dabro iš KGB būtumėt nuvykę nebent į Kalabybiškių Raudonosios varpos kolūkį bulvių rinkti.

Ir taip, dėl to, kad Lietuvoje po nepriklausomybės nebuvo normalaus desovietizacijos įstatymo, visokie komuniagos Laimonai Tapinai liko savo postuose. Dar daugiau, visokie Laimonai Tapinai liko vadovauti LRT.

O dabar, gerbiamieji mano draugai ir sekėjai, viktorina - kokioje televizijoje Tapinų Andriukas pradėjo ir iki šiol tęsia savo karjerą?

Ir ne, aš neteigiu, kad sūnūs atsako už savo tėvų nuodėmes. Bet kai Tapinų Andriukas savo karjerą pradėjo savo komuniagos tėvuko vadovautoje televizijoje, šią karjerą tęsia iki šiol, gaudamas prime time savo laidoms, apsimetinėja Lietuvos sąžine ir t.t, drįsta užsipulti paprastas tikybos mokytojas iš Telšių, vadinasi, sūnus seka tėvo pėdom.

Литва объявила войну России, в фeйсбуке "Литва объявила войну России" пропагандист Андрюс Тапинас пропагандист Андрюс Тапинас пропагандист Андрюс Тапинас.

Андрюс Тапинас