Replika dėl V. Landsbergio pripažinimo valstybės vadovu

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-09-05 19:20:20, skaitė 975, komentavo 0

Replika dėl V. Landsbergio pripažinimo valstybės vadovu

Jau ir Anūkas Nr.1 dejavo ir Sūnus skundėsi, kad Vytautautas Landsbergis nėra pripažintas Valstybės Vadovu ko pasekoje negaus rezidencijos pensijos apsaugos ir kitų pašalpų iš biudžeto surinkto  Lietuvos varguolių.

Todėl siūlau: Vytautui Landsbergiui suteikti visas Prezidento regalijas apdovanoti ordinais ir medaliais įteikti skeptrą ir Prezidento karūną sekančią dieną kai bus paviešinti visi įslaptinti 75 metams KGB bendradarbių sąrašai.

O KGB bendradarbius perspėju - tai, kad anas Seimas paskelbė jūsų sąrašus Valstybės Paslaptimi visiškai nieko nereiškia. Bet kuris ateinantis Seimas gali paimti ir nuspręsti paviešinti tuos sąrašus. Nieko baisaus. Išpūliuos per metus ar du... Ir tada valdžia pradės dirbti Lietuvai o ne tiems kas valdo buvusių KGB bendradarbių bylas. Manau šantažuoja ir tų bendradarbių vaikus. O tie bijo. Juk reiktų pasitraukti nuo lovio. Iš ministerijų, ėLėRTėHąDė, kariuomenės, savivaldybių, Seimo, vyriausynės...

Prisipažinusieji liustracijos komisijai iš palengvo kyla į paviršių. Tai tie kurie būdami Seimo nariais neima pažymų dirbti su įslaptinta medžiaga. Neima nes VSD neduos tos pažymos. Ir tada kils klausimų...

Girdėjot apie tokius? Tai va toks mano pasiūlymas Landsbergiui :-)) Kažkaip negirdėjau įslaptintų 75 metams KGBistų klausimu pasisakant Kasčiūno. Nekalbėjo tuo klausimu Anušauskas. Grybauskaitė. Keista. Labai keista.

2015 m. gegužės 4 d. 13:15 Asmenų, kurie prisipažino slapta bendradarbiavę su sovietų saugumu, paviešinimas būtų teisingas sprendimas, sako profesorius Vytautas Landsbergis po to, kai šis klausimas svarstytas koalicijos politinėje taryboje.