Kas yra Valdas Adamkus? Tai, jog CŽV (JAV Centrinės žvalgybos valdybos) agentas

Autorius: Janis Pimpals Muchkss Šaltinis: https://criticismoflife.wordpr... 2017-09-05 21:28:13, skaitė 2494, komentavo 0

Kas yra Valdas Adamkus? Tai, jog CŽV (JAV Centrinės žvalgybos valdybos) agentas

Ar gali būti taip, jog Valdas Adamkus priklauso pedofilų klanui? (bevaikis, impotentas, CŽV agentas) Mano nuomonė – TAIP

Nežinau, bet intuityviai jaučiu, jog būtent su šiuo žmogumi Lietuvoje prasidėjo visos “negeros“ permainos, leidusios už pinigus ne tik nupirkti “prezidento postą“, bet ir įvesti totalų nebaudžiamumą biurokratinio aparato atstovų.

Kas yra Valdas Adamkus? Tai, jog CŽV (JAV Centrinės žvalgybos valdybos) agentas – tai jo paties biografijos faktas, didžiai vadinama – karinės žvalgybos karininkas.

Bet, kodėl Lietuvoje pedofilija susijusi su teisėtvarka, Valstybės saugumo departamentu, STT, FNTT ir kitomis instancijomis ? Nes pinigų ratas yra cikliškas ir daugelis dalyvauja šiame amoraliame vaikų tvirkinimo žaidime.

Tam, kad nuspręsti nužudyti Drąsių Kedį, reikėjo ypatingos priežasties – tokios, nuo kurios priklausė gana daug. Juk patį Generalinį prokurorą atleido ( Valantiną ), kuris faktiškai nebuvo susijęs su šia sistema(pedofilijos klanu ir VSD nusikalstama organizacija), bet nuolatos bandoma buvo jį pakišti visuomenei kaip kaltininką. Ir tuo tikslu darbavosi Valstybės Saugumo Departamentas. Buvo saugojamas dar aukštesnis asmuo. Taigi.. juo gali būti tik Amerikos atsiųstas, CŽV agentas Valdas Adamkus.

NB: Jeigu netikite, tai cyvas.wordpress.com rasite kaip VSD valdybos viršininkas, dėl savo durnumo, pateikė asmeninės desertacijos turinį.

FAKTAS: Galimas Pedofilas Valdas Adamkus nė sykio nėra užstojęs visuomenės nuomonę dėl pedofilijos skandalo. Nėra pareiškęs savo asmeninės pozicijos.

FAKTAS: Galimas Pedofilas Valdas Adamkus, buvo tas žmogus , kuris finansavo dabartinę nusikalstamą VSD struktūrą JAV lėšomis. Ko pasekoje garantavo savo ir teisėtvarkos saugumą bei automatiškai įvedė Lietuvoje “policinės valstybės“ sąvoką. Žmonės tapo vergais.

Tai mano asmeninė pozicija.