Merkel atnešė Vokietijai baimę, o Grybauskaitė Lietuvai - skurdą ir baimę

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-08 10:28:10, skaitė 1160, komentavo 1

Merkel atnešė Vokietijai baimę, o Grybauskaitė Lietuvai - skurdą ir baimę

https://3.bp.blogspot.com/-0m8lFqVZmVw/WbFJNboZb9I/AAAAAAAAFng/oxNq32Vi9LUhgydHEFL73PBEWmHIxRArwCPcBGAYYCw/s1600/3715851.jpg

Die Welt vakar paskelbė, kad 71 % vokiečių gyvena nuolatinės terorizmo baimės būsenoje, o SEB banko prezidento patarėjas G.Nausėda vakar LNK eteryje (laida „Valanda su Rūta“) informavo, kad 80% Lietuvos gyventojų skursta.

https://www.welt.de/wirtschaft/article168414060/Die-Aengste-der-Deutschen-erleben-einen-historischen-Umschwung.html

Kas geriau? Baimė – kaip Vokietijoje. Ar skurdas ir nuolatos kurstoma baimė – kaip Lietuvoje?

Aš manau, kad skurdas ir baimė („rusai puola“ ir vežami teroristai - „pabėgėliai“ nuo kurių, dėl paniškos baimės, apsitvėre tvora premjeras S.Skvernelis) vienu metu yra baisiausia, kas gali ištikti kurios nors valstybės pilietį. Todėl ir bėgimas iš Lietuvos savo tempais viršija žmonių bėgimą iš 6 metus karo draskomos Sirijos.

Sirų išskėstomis rankomis vakaruose laukia frau Merkel ir jos kolegos iš Vakarų Europos. Pavyzdžiui, Austrija tiems „pabėgėliams“ moka į rankas kas mėnesį po 837,76 eurus, aprūpina nemokamu būstu, medicina, baldais, drabužiais, kitomis socialinėmis lengvatomis. Tokio atlyginimo ir gyvenimo pavydėtų 80 procentų Lietuvos gyventojų, kurie gyvena skurde.

Skirtingai nei sirų, lietuvių niekas vakaruose nelaukia, niekas veltui neišlaiko, pabėgus nuo Grybauskaitės chuntos sukelto bado ir sukeltos „rusai puola“ psichozės. Lietuviams, skirtinai negu sirams, tenka svečiose šalyse vergiškai dirbti, kad pelnytis duonos kąsnį, o ne dešimtmečius dykinėti ant Vakarų Europos gyventojų sprando.

Taigi, ką padarė su Lietuva ir lietuviais Dalia Grybauskaitė, nepadarė per visą Lietuvos istoriją jokie karai, jokios choleros ir maro epidemijos!

images.jpg

Kiauls.jpg

Kiauliška Grybauskaitės "demokratija"