Amfetaminas. Šveicarija. Narkotikų informacijos centras - viskas narkomanų patogumui

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://www.saferparty.ch/droge... 2017-09-10 12:36:00, skaitė 1177, komentavo 1

Amfetaminas. Šveicarija. Narkotikų informacijos centras - viskas narkomanų patogumui

Ciuricho miestas
Narkotikų informacijos centras DIZ
8005 Ciurichas
Tel. 044 415 76 46
Antradieniais, 17.30 - 20.30 val
Penktadieniais, 17.30 - 19.30 val

Kaip tai veikia:

1. Medžiagos priėmimas. Analizei reikia  visos tabletes, visas veltinys(?) arba du peiliai(?) (30-50 mg) iš miltelių. Jei norite patikrinti amfetamino pastas(?), mes prašome jas išdžiovinti iš anksto. Vienam asmeniui analizei galima pristatyti tik vieną medžiagą. Antradieniais galime priimti ne daugiau kaip  25 mėginius. Penktadieniais ne daugiau kaip 15 mėginių analizei.

2. Privalomos konsultacijos. Interviu yra dokumentuojamas naudojant anoniminį klausimyną.

3. Pateikite užklausą el. Paštu arba telefonu nuo penktadienio, 16.00 val.

Saferparty.ch neutraliai informuoja apie medžiagas, kurios keičia sąmonę, ispėja apie  vartojamas medžiagas ir teikia patarimus el. paštu.

Dėl teisinių priežasčių mes negalime priimti pavyzdžių paštu!

Nerekomenduojame vartoti narkotikų! Rizikos nebuvimas - tik visiškas  narkotikų atsisakymas! Jei nuspręsite vartoti narkotikus, turėtumėte bent jau laikytis saugumo taisyklių, kad išvengtumėte kūno ir proto žalos. Mūsų svetainėje pateikiama svarbiausia informacija. Nėra recepto, kaip praleisti gerai vakarėlį. Bet labai akivaizdu: jei jaučiatės nepakankamai gerai jums tikrai nepadės jokie narkotikai. Narkotikai tik sustiprina teigiamas ir neigiamas nuotaikas, kurios iš esmės priklauso nuo jūsų lūkesčių, nuo jūsų fizinės būklės, nuotaikos ir nuo jūsų savijautos.

"Vien tik dozė daro tai, kas yra nuodinga." - Paracelsus

"Narkotizavimas" Priklauso nuo medžiagos kiekio ir sudėties. Dozė įtakoja suvokimą ir realybės jausmą trukusi vaisto veikimo metu. Kadangi medžiagos yra neteisėtos, jūs niekada nežinote, kiek ar kokio narkotiko yra medžiagoje.

Kad galėtumėte geriau apsisaugoti nuo piktnaudžiavimo

Vengiant perdozavimo, leiskite cheminę medžiagą patikrinti anonimiškai. Nuo 2001 m. Mes vykdome narkotikų patikrinimą ir konsultavimą mieste, veikdami prie Ciuricho miesto socialinio departamento. Narkotikų kontrolė įtraukta į Šveicarijos keturių pakopų narkotikų politikos trečiąją pakopą. (sušvelninimą). Tikslas - išanalizuoti neteisėtai įgytas psichoaktyvias medžiagas pagal jų turinį ir informuoti vartotojus apie vartojimo riziką. Tai leidžia aptikti daugiau pavojingų ir netikėtų medžiagų ir priemaišų (skiediklių), dideles dozes ir naujas rinkoje esančias medžiagas bei skelbti įspėjimus. Diskusijos ir analizės  leidžia mums gauti apžvalgą apie vartotojų tendencijas ir medžiagų rinka Ciuricho mieste. Yra sudaromas aktualus medžiagų katalogas ir nuolat atnaujinamas. Medžiagų analizė yra sąlyga pokalbiui su specialistu. Anoniminis klausimynas bus užpildytas per šį interviu. Surinkti duomenys naudojami tik tyrimo tikslais ir prevencijai kurti. Tikslas yra priminti vartotojams apie įvairių narkotikų keliamą riziką ir pavojų bei paskatinti savarankiškai spręsti savo sveikatos problemas ir, jei reikia, teikti tolesnę pagalbą.

Nusistatymas:

Nusistatymas reiškia jūsų asmeninį požiūrį, jūsų lūkesčius dėl vaisto ir jūsų nuotaiką vartojant. Tiek geri, tiek blogi patyrimai, vartojant Partydrogen, priklauso nuo tavęs. Neigiamas pagrindines nuotaikas, tokias kaip nerimas, silpnumas ir liūdesys sustiprina vartojimas, o teigiami jausmai, tokie kaip malonumas ir laimė yra Stimuliuojami. Jūsų psichinė būklė taip pat yra svarbi, nes tam tikros medžiagos gali veikti psichiką.

Aplinka

Turėtumėte būti saugūs ir patogioje aplinkoje, kurioje vartojote narkotikus. Svarbu, kad aplinka būtų sąmoningai parinkta ir kad jūs pasitikėtumėte savo aplinka vienas iš svarbiausių dalykų - atsikratyti nepatikimų draugų, stebėti vieni kitus ir nieko nepalikti vienų. Jei turite medžiagą, kuri nėra šiame kataloge, tai nereiškia, kad joje yra tikėtinų ingredientų arba ji saugi. Mūsų paskelbti įspėjimai susiję tik su medžiagomis, pateiktomis mūsų vaistų tikrinimo pasiūlymuose. Tai kelia didelę vartojimo riziką. Atsargiai: medžiaga gali būti tokios pačios optinės išvaizdos (formos, dydžio, spalvos ir tt) kaip medžiagos, kurią mes tyrėme , tačiau sudaryta iš kitokių sudedamųjų dalių ar kitokios kompozicijos. Nerekomenduojame vartoti narkotikų! Rizika išvengiama - tik kai visiškai atsisakoma narkotikų! Jei nuspręsite vartoti narkotikus, bent jau turite laikytis saugesnio naudojimo taisyklių.

Nuo trumpos informacijos iki išsamios konsultacijos e-mail pašto žinučių forma, siūlome viską. Jei turite klausimų apie psichoaktyvias medžiagas arba esate susirūpinę dėl savo priklausomybės ar giminaičių ar draugų, visada galite  susisiekti su mumis ir gauti profesionalų nuomonę. Mes taip pat džiaugiamės galėdami jums padėti, jei ieškote terapijos arba norite sužinoti kažką apie "Partydrogen" temą. Jei norite konsultuotis su vyru ar moterimi, galite parašyti el. Paštu, o į paštą atsakys vyras ar moteris pagal jūsų pageidavimą. Konsultacijos yra anoniminės ir nemokamos. Jūs atsiųsite mums paštu savo klausimus - bet kuriuo metu, be asmens duomenų ir nemokamai!

Vienintelė reikalinga informacija yra galiojantis el. Pašto adresas, nes be šio mes negalime atsakyti į jūsų užklausą! Naudokite anoniminį ir užšifruotą el. Pašto adresą. Papildoma informacija, pvz., Vardas, lytis ar kilmė, yra savanoriškas. Bet kuriuo atveju visi jūsų asmeniniai duomenys bus tvarkomi konfidencialiai! Mes atsakysime į jūsų užklausą per 2 darbo dienas. Jei tai neįmanoma, mes jus jus informuosime.

Taip pat galite užeiti į "Streetwork" - Ciuricho centre. Skambinkite mums!

Telefonu mes ęsame pasiekiami nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 14 iki 20 val., tel. 079 431 70 04

Stadt Zürich
Jugendberatung Streetwork
Wasserwerkstrasse 17
8006 Zürich
Fax 044 415 76 54