Vanga apie Rusiją

Autorius: sirijus.com Šaltinis: http://www.sirijus.com/pranasy... 2017-09-11 18:16:49, skaitė 1380, komentavo 1

Vanga apie Rusiją

„Dabar jūs vadinatės Sąjunga, – šie žodžiai buvo Vangos pasakyti 1970-ų metų pabaigoje kalbantis su Valentinu Sidorovu, tarybiniu rašytoju, svajojusiu parašyti knygą apie Rusijos ir Bulgarijos ateitį, – o paskui jūs vadinsitės, kaip prie šventuolio Sergijaus, Rusia. Kaip erelis Rusija pakils virš žemės ir apgaubs visą žemę savo sparnais. Visi, net Amerika, pripažins jos dvasinį pranašumą. Bet įvyks tai po šešiasdešimties metų apie [2030 m. pabaigoje]”.

„Kiek aš prisimenu, – rašo Valentinas Sidorovas, – mes tris kart grįžome prie šios temos ir triskart ji pasakė vieną ir tą patį terminą: ŠEŠIASDEŠIMT METŲ. O iki to įvyks trijų šalių suartėjimas – Kinija, Indija ir Rusija surinks savo jėgas į vieną kumštį. Bulgarija su jomis bus tik tuo atveju, jeigu bus su Rusija. Nėra tokios jėgos, kuri galėtų Rusiją palaužti. Rusija vystysis, augs ir stiprės. Viskas ištirps, kaip ledas, tik vienas liks nesutrūnijusiu – Vladimiro garbė, Rusijos garbė. Per daug aukų buvo paaukota, per daug. Niekam neduota dabar sustabdyti Rusiją. Ji viską nušluos savo kelyje ir ne tik išliks, bet ir taps PASAULIO ŠEIMININKE.

Vanga ne kartą iškilmingai kartodavo, kad Naujas žmogus po Naujo Mokymo ženklu atsiras iš Rusijos.

„Pati aukščiausia misija, sakė ji,-išpuolė apaštalui Andrejui. Jis – Kristaus kelių paruošėjas pranašautame krašte.
Tas, kuris buvo šventu Sergijumi(Sergijus Radonežietis – buvęs El Morijos įsikūnijimas), – dabar yra pačiu didžiausiu šventuoju. Jis visos žmonijos vedlys. Ak, kaip jis padeda dabar žmonijai! Jis pavirto į šviesą, jo kūnas iš šviesos”

„Egzistuoja senas Indijos mokymas – Baltosios Brolijos Mokymas. Jis pasklis po visą pasaulį. Apie jį bus atspausdinta daug knygų ir jas skaitys visur žemėje. Tai bus UGNINĖ BIBLIJA. Ateis diena ir visos religijos išnyks! Pasiliks tik Baltosios Brolijos Mokymas. Tiksliai balta šviesa jis užklos žemę ir jo dėka žmonės išsigelbės. Naujas mokymas ateis iš Rusijos. Ji pirma apsivalys. Baltoji Brolija pasklis po Rusiją ir pradės savo žygį po pasaulį”.

Atsitiks tai po 20 metų, anksčiau šitai neįvyks. Po 20 metų surinksite pirmą didelį derlių“. Pasakyta 1978 m.