Europietės nebegali sportuoti ir bėgioti po vieną. Rimini banditas-prievartautojas iš Nigerijos galimai apkrėtė savo aukas džiova

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-12 21:04:21, skaitė 868, komentavo 0

Europietės nebegali sportuoti ir bėgioti po vieną. Rimini banditas-prievartautojas iš Nigerijos galimai apkrėtė savo aukas džiova

Rugpjūčio 3 dieną Rimini sulaikytas banditų-prievartautojų ir narkodilerių gaujos vadas – 20 metų Kongo pilietis Guerlin Butungu (sugautas traukinių stotyje, turėjo peilį), be jo gaujoje dalyvavo Nigerijos pilietis - 17 metų ir du arabai, broliai iš Maroko, 17 ir 15 metų amžiaus. Italijos policija informavo, kad Guerlin Butungu serga atvira džiovos forma ir galėjo apkrėsti džiova jų gaujos į visus galus išprievartautą lenkų sutuoktinių porą ir transvestitą iš Peru.

Rimini istorija atskleidė vieną iš afrikiečių banditizmo Europoje priežasčių. Pasirodo, kad didelė jų dalis jau Afrikoje vertėsi banditizmu, sėdėjo perpildytuose kalėjimuose, bet, kad nemaitinti jų veltui, vietinės valdžios savo banditus iš kalėjimų siunčia į Europą. Kongo diplomatas Serge Boret Bokwango, dirbantis Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje, Ženevoje, apie Europą užplūdusius afrikiečius pasakė: „Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“. Tai daug ką paaiškina. Mums tereikia padėkoti Daliai Grybauskaitei ir Sauliui Skverneliui, kad jie Afrikos „atmatas ir šiukšles“ veža į Lietuvos miestus. Ilgai laukti nereikės, nes „banditas ir Afrikoje – banditas“.

Nigerietis išprievartavo bėgikę vidury baltos dienos Bavarijoje

Angela Merkel kultivuoja vienintelę sporto šaką. Jos sporto šaka – europiečių moterų žaginimas. Jos pagalbininkai juodi banditai, kuriuos ji veža į Europą šiam tikslui. Dėl genetiškai užprogramuoto kvailumo šios Afrikos šiukšlės mažiau tinka terorizmui, bet prievartauti europietes ir veisti žemo intelekto „kiekybės žmones“ jie yra labai tinkami, kaip išaiškino beveik prieš šimtą metų ES tėvas Kudenhove-Kalergi.

Moterys, kurios užsiima bėgimu, dabar Vokietijoje nebegali to daryti dėl grėsmės jų gyvybei.

Kaip informuoja Bavarijos policija, šeštadienį 34 metų banditas iš Nigerijos, prieglobsčio prašytojas, išprievartavo merginą.

Šeštadienį iš ryto mergina buvo negro užpulta pėsčiųjų zonoje Rozenheime, netoli Sims ežero. Šis nusikaltėlis „žvėriškai užpuolė merginą“, parvertė ją ant žemės. Aktyviai besipriešinanti mergina sugebėjo ištrūkti ir pabėgti. Nusikaltėlį laikinai sulaikė Rozenheimo policija.

Leipcigo policija po panašių incidentų šiame mieste įspėjo gyventojus nebėgioti po vieną, stebėti aplinką, būti atidiems kai lenkia. Kas turi galimybę, vaikščioti po du.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/sokas-afrikos-valstybes-savo.html

http://www.pi-news.net/rimini-vergewaltigungsopfer-moeglicherweise-mit-tuberkulose-infiziert/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/strupro-rimini-nuovo-choc-capobranco-ha-tubercolosi-1439276.html

http://www.pi-news.net/bayern-nigerianer-vergewaltigt-joggerin-am-helllichten-tag/

http://www.polizei.bayern.de/oberbayern/news/presse/aktuell/index.html/267280

http://www.pi-news.net/frauen-nur-in-begleitung-raus-der-polizeiliche-klassiker-ist-eingetreten/