Kam negrai reikalingi prezidentei Grybauskaitei?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-15 12:45:39, skaitė 1721, komentavo 0

Kam negrai reikalingi prezidentei Grybauskaitei?

Nepraėjo nė metai, kai prezidentės Grybauskaitės pritarimu Europos Taryboje į Lietuvą imti vežti juodosios Afrikos gyventojus, su „pabėgėliais“ turinčius tik tiek bendro, kad nori nieko nedirbti ir gyventi ant išprotėjusių nuo liberalizmo europiečių sprando. Tų juodų galvelių, vos per metus, jau pilna Vilniaus centre, kurį Grybauskaitė nutarė, matyt, padaryti „Naujuoju Mogadišu“, tokia No-go zoną, kaip Švedų miestą Malmė.

Aš vis galvojau, kam visas šitas „juodas auksas“, kaip sako vokiečiai, jai reikalingas? Gal, sakau, juos veltui mokydami, tuos kur ABC kiek pramokę, Lietuvos universitetuose nori paruošti lazerių fizikus ar biotechnologus, kad tie juodukai mums „žinių ekonomiką“ sukurtų, o gal, dar geriau, kokią „skaitmeninę ekonomiką“ imtų kurti? Amerikonams mokslininkų iš jų padaryti per 200 metų nepavyko, o Grybauskaitei gal pavyks? Štai susidoros ji su rusų „Zapad“ pratybomis, baigs karą ir padarys iš juodų afrikiečių skaitmeninės žinių ekonomikos kadrus. Kaip ji ten sovietmečiu komunistų partijos institute studentus mokė: „viską lemia kadrai“!

Tik štai, pastarosiomis dienomis, aš atradau atsakymą į klausimą: kam šitie juodi beraščiai žmonės Lietuvos prezidentei reikalingi. Pasirodo, jie daro tai, ko nedaro europiečiai: jie prievartauja bobutes! Gal aš ir klytų, bet nerandu jokio kito racionalaus paaiškinimo šiai Lietuvos valdžios daromai savižudybei.

Keturi prieglobsčio prašytojai iš Eritrėjos Vokietijos Dessau miesto aikštėje išprievartavo 56 metę vokietę, sekančią dieną – 89 metę!

Moterį užpuolė ir išprievartavo keturi negrai „pabėgėliai“ iš Eritrėjos. Apie jų suėmimą rugsėjo 12 dieną pranešė Mittledeutsche Zeitung. Nusikaltėliai suimti atlikus DNR tyrimus.

89 metų moters išprievartavimu dieną vėliau

Šis išprievartavimas gali būti surištas su 89 metų moters išprievartavimu dieną vėliau. Šią moterį jos bute užpuolė trys negrai iš Eritrėjos.

Neigalios 79-metės išprievartavimas kapinėse

2016 metų liepą senelių namuose gyvenančios 79 metės neįgalios vokietės pensininkės kelionė į kapines ir sesers kapo lankymas pasibaigė tragiškai. Ją kapinėse užpuolė ir išprievartavo negras iš Eritrėjos.

Aš neatrandu kito paaiškinimo D.Grybauskaitės vykdomai Lietuvos negrizacijai su tais Afrikos dykaduoniais-„pabėgėliais“, kaip tik jų panaudojimą senučių prievatavimui. Gal senstančiai prezidentei tai aktualu?

Šaltiniai:

http://www.mz-web.de/dessau-rosslau/flaschensammlerin-missbraucht-gruppen-vergewaltigung--vier-asylbewerber-festgenommen-28401168

http://www.breitbart.com/london/2017/09/14/four-asylum-seekers-arrested-east-germany-suspected-gang-rape/

http://www.express.co.uk/news/uk/693680/refugee-rape-pensioner-eritrea-germany-cemetary-Iddenbueren