Kuo prezidentė D.Grybauskaitė mus gąsdins, kai pasibaigs pratybos „Zapad“?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-16 15:12:00, skaitė 1586, komentavo 2

Kuo prezidentė D.Grybauskaitė mus gąsdins, kai pasibaigs pratybos „Zapad“?

https://3.bp.blogspot.com/-fPawxhz3V0A/WbzxlodAg2I/AAAAAAAAFu0/pJeO460iPUgjZe5nVP760q1UZjqQsDzxgCLcBGAs/s1600/Laesst-Putin-den-Sturm-auf-den-Westen-proben-NATO-in-Sorge-story-588824_630x356px_99e191d54586cede79b9cc9eb0203d35__putinkrieg_jpg.jpg

Būtinai turi prezidentė mus gąsdinti, kaip be gąsdinimo: žmonės bėga, kurie negali pabėgti - skursta, o saujelė vagių - vagia. Tokia ekonomistės Grybauskaitės šalies ekonomika, tiksliau - antiekonomika, nes ekonomika (gr.oikonomike) – namų ūkio tvarkymo menas, o griovimas – antiekonomika.

Nuoga mūsų karalienė, ir su šautuvu rankoje – nuoga, ir ant tanko užsilipusi – nuoga; užsiliptų ant balistinės raketos, nupirktos už visą valstybės biudžetą – irgi būtų nuoga, nes aplink ją – antiekonomika, korupcija, baigianti pabėgti Lietuva, vagių ir subinlaižių gauja, nuogos karalienės svita, kad tuos išpūstus, bet žmonėms nematomus, „reitingus“ jai prilaikytų.

Gąsdinimo metodikos ne mūsų ponios išrastos, jos senai sugalvotos visuomenės durninimui ir jos apiplėšimui.

BOSTON GLOBE apžvalgininkas Stephen Kinzer 2015 metais rašė: „Kai amerikiečiai žiūri į pasaulį, mato spiečių pavojų. (…) Iš tikrųjų, šitas pavojų pasaulis iliuzija.“(...) „Sukūrimas pasaulio paveikslo, kuriame pilna priešų, sukuria „saugumo psichozę“, kuri pakeičia pasaulio suvokimą.“ (…) „Ginklų gamintojai pelnosi iš psichozės tiesiogiai ir labiau negu militaristai. Naujų grėsmių suradimas visada yra kažkam geras biznis“.

Lietuvoje gyvena ne tik karo psichoze sergantys idiotai... yra ir protingų, tik jiems niekas neleidžia pasisakyti užsienio kapitalo valdomose Lietuvos MIP. O kuriems dar vis leidžia, vienintelis yra iš Amerikos parvykęs politologas Kęstutis Girnius. Jam grybchunta dar neužčiaupė burnos.

Šių metų vasario mėnesį K.Girnius apie gąsdinimą  "Zapad 2017“ pratybomis sakė: „Čia kaip ta pasaka apie Mikę melagėlį, kuris visą laiką šaukė „vilkas, vilkas“. O kai tas vilkas atėjo, niekas piemenuku nebetikėjo.

Dar jis sakė: „Keista, turime mažiausią sieną su Rusiją, mažiausiai rusų šalyje, bet kalbame garsiausiai. Latviai ir Estai turi daug stipresnę situaciją ir dėl to tiek nesirūpina. Lietuvoje burbulas plačiai pučiamas.“

„Dabar yra tokia teorija, kad tos Zapad pratybos bus didžiausios istorijoje. Kad prasidės viskas pratybomis, o tada veršis į Lietuvą. Bet toje teorijoje nelabai yra logikos. Apie tą Zapad visi žino. Amerikos ir NATO žvalgyba tam teikia daug reikšmės, pasienį stebi palydovai. Ar Rusija pultų priešą, kuris labai gerai pasirengęs? Nenuoseklu visiškai“, – svarsto K. Girnius.

2017 birželio mėnesį apie karinės pratybos „Zapad“ K.Girnius sakė:

Kęstutis Girnius: „Būgštavimai dėl „Zapad“ yra perdėti. Rusija nesieks konfrontacijos, nes žino, kad NATO nepaprastai akylai stebės visus pratybos veiksmus, be abejo, yra parengusi kontrpuolimo planus, sutelks tiek karių ir karinės technikos, kiek reikia, kad būtų galima veiksmingai reaguoti. Be to, Rusija neturi pagrindo pulti ar okupuoti Lietuvos.“

Dar priminsiu, kad Rusijos karinis biudžetas tesiekia 20% NATO šalių  karinio biudžeto, o jos BVP lygus Ispanijos BVP.

Aš manau, kad tiek Grybaustaitė, tiek Putinas, dirba tam pačiam šeimininkui - JAV banksteriams, jie - jų vasalai, o karinė isterija kurstoma tam, kad apiplėšinėti Lietuvą ir Rusiją, gausinti turtus JAV  valdančių bankininkų kagalui. 

Apie Putino chuntos pastangas griauti Rusiją, jo valdomos Rusijos vyriausybės tarnystę JAV kapitalui, gaugybę faktų pateikia garsus Rusijos ekonomistas Valentinas Katasonovas.

Grybauskaitės pastangų griauti Lietuvą liudininkais esame mes visi, jos naikinamos Lietuvos piliečiai.

Kuo Grybauskaitė mus gąsdins, kai pasibaigs pratybos „Zapad“? Manau, Marksizmo-leninizmo ir kolchozų ekonomikos daktarė sugebės sugalvoti ką geriau už „Mikę melagėlį“.

rusija-siulo-isstoti-is-nato-uz-dujas.jpg

Šaltiniai:

http://www.bostonglobe.com/opinion/editorials/2015/04/11/have-seen-enemies-and-they-weak/Cho9J5Bf9jxIkHKIZvnVTJ/story.html

http://www.tv3.lt/naujiena/899874/k-girnius-rusijos-gresme-politiku-ispustas-burbulas

https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/k-girnius-ar-rusija-tokia-pavojinga.d?id=75033370

http://ruskline.ru/author/k/katasonov_valentin_yurevich