Olga Četverikova: Kas vadovaus Pasaulio vyriausybei (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-21 22:26:19, skaitė 1418, komentavo 2

Olga Četverikova: Kas vadovaus Pasaulio vyriausybei (video)

Donaldo Trampo buvimo prezidento poste laikotarpiu JAV tvirtai gins Izraelio interesus ir bus jo „ištikimu draugu“. Tai pabrėžė JAV viceprezidentas Maiklas Pensas. Komentuoja Maskvos universiteto docentė, dr. Olga Četverikova (O.Č.):

Pasaulio galingieji, savo ideologu lūpomis duoda suprasti, kad dabar vyksta civilizacijų pasikeitimas. Vieni naują civilizaciją vadina trečia pramonine revoliucija, kiti ketvirta pramonine revoliucija. Jie atkreipia dėmesį ne tik į gamybos sferoje vykstančius pasikeitimus, bet ir į valstybių demontavimą, pilnai keičiasi socialinė struktūra. Svarbiausia-keičiasi paties žmogaus suvokimas.

Ši tvarka, kuri egzistavo, buvo paremta vienos valstybės – JAV hegemonija. Pax Americana šiandien traukiasi ir jos vietą užima dvasinis sionizmas ir žydų civilizacija. Šis perėjimas planuojamas iki 2018 metų. Izraelio palaikymas yra pagrindinis tikslas JAV protestantų žydo-krikčionių, kuriems priklauso Pensas.

Kad Rusijai vykdyti savo nacionalinę politiką, jai reikia turėti finansinį ir ekonominį suverenitetą. Tai labai gerai suprato Stalinas. Šiandien mes matome totalinę Rusijos centrinio banko priklausomybę nuo JAV. Tokiomis sąlygomis nėra net ką kalbėti apie valstybės suverenią politiką.