Įkandin konservatorių deklaracijos, socialdemokratai atskleidė savo revoliucinių planų detales ir paskelbė manifestą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/ikandi... 2017-10-07 09:21:24, skaitė 867, komentavo 0

Įkandin konservatorių deklaracijos, socialdemokratai atskleidė savo revoliucinių planų detales ir paskelbė manifestą

screen-shot-2017-10-07-at-09-03-23.png
Atsinaujinę socialdemokratai nusiteikę rimtoms permainoms siekiant išvesti šalį iš akligatvio. Nuotr. facebook.com

Socialdemokratai, kurie nuo 2000-ųjų metų metų visą laiką iki dabar (išskyrus 2009-2012 metus) yra valdančioje koalicijoje, pripažino, kad situacija valstybeje prasta ir toliau prastėja. Todėl įkandin konservatorių socialdemokratai paskelbė apie savo revoliucinius planus.

„Nesaugumas darbe, mažėjančios socialinės garantijos, išaugusios paslaugų ir prekių kainos ir stagnuojantys atlyginimai, augantys įsiskolinimai bankams ir nepakeliama komunalinių mokesčių našta, bedugnė tarp skurstančių ir turtingųjų – šiandienos realijos Lietuvoje“, - sakoma socialdemokratų pranešime visuomenei.

Pasak socialdemokratų, dabar jie siekia ne tik atsinaujinti patys, bet ir suburti visą šalį naujiems žygiams.

„Mes, socialdemokratai, esame šios visuomenės dalis, siekiame ne tik atsinaujinti patys, bet ir suburti visą šalį naujam politiniam etapui. Mums, kaip ir kiekvienam piliečiui, rūpi, kad nė vienas savo šalyje nesijaustų atstumtas ir nereikalingas, kad visos šeimos būtų remiamos, kad kiekvienas vaikas būtų aprūpintas ir saugus, kad kiekvienas gyventojas sulauktų orios senatvės“, - pranešė socialdemokratai.

Socialdemokratų teigimu, „tai užtikrinti gali tik kokybiškas ir visuotinai prieinamas švietimas, sveikatos apsauga, remiama kultūra bei sportas, teisingi bei skaidriai perskirstomi mokesčiai“.

„Užtenka vien kalbėti apie socialinį teisingumą – jį reikia įgyvendinti, ir mūsų šalis yra pajėgi tai padaryti. Politikos centre turi atsidurti solidari visuomenė ir įgalintas žmogus. Dėl to turime pirmiausia paisyti žmogaus poreikių, investuoti į žmogų ir gamtos apsaugą, o gerovę ir efektyvumą matuoti pagal žmogaus savijautą ir orumą“, - revoliucinių planų detales atskleidė socialdemokratai, paviešindami savo proveržio manifestą, kuris turėtų padėti įveikti iššūkius pokyčių vyriausybei.

Šaltinis: lsdp.lt

Susiję:

Konservatoriai paskelbė kupiną susirūpinimo ir vidinio skausmo persmelktą deklaraciją dėl Lietuvos ateities   

Partija, kurią laimina Dievas, ruošiasi revoliucijai