ministras Linas Kukuraitis yra banditas ir aferistas

Autorius: Tiesos kariai Šaltinis: https://m.facebook.com/story.p... 2017-10-12 15:35:02, skaitė 1729, komentavo 0

ministras Linas Kukuraitis yra banditas ir aferistas

banditas Linas Kukuraitis
Soc. reikalų ir darbo ministras Linas Kukuraitis ketina savo būstą išnuomoti migrantams

Ne migrantams savo būstą nuomoti, bet geriau pasidomėti, ką daro Panevėžio m. savivaldybės mafukai mėtydami neįgalius senolius ir varganus našlaičius į gatvę. Apie tai buvau informavęs visas respublikos institucijas ir dar informuosiu. Šiuo metu vykdomas Panevėžio savivaldybės ir teisėsaugos klano - Panevėžio apygardos vyriausiosios prokurorės NIDOS GRUNSKIENĖS pavedimu susidorojimas su Fondu.

Ji davusi nurodymus FNTT tarnybai atlikti Fondo tikrinimą, avansu teigdama, kad Fondas turi mokėti sau atlygius dirbdamas iš savų lėšų visuomeniniais pagrindais. Fondas savo veiklai iš Valstybės nėra gavęs nei cento.

Valstybėje prikurta daugybė veltėdžių įstaigų, kurie nepakelia savo užpakalių nuo susmirdusių kėdžių. Tai juk jų darbas pasirūpinti nuskriaustaisiais. Jei jie tinkamai dirbtų, jokių fondų ar visuomeninių organizacijų nereiktų. Paprasčiausiai nebūtų ką tikrinti.

Jie beatodairiškai tyčiojasi ne tik iš vargstančių ir negalinčių save apginti, bet ir iš tų, kurie tokiems padeda. N.Grunskienė taip pat iš anksto atkreipianti FNTT darbuotojų dėmesį, kad aplaidžiai vedama Fondo buhalterijos apskaita. Ji jos nė matyt akyse nėra mačiusi. FNTT darbuotojai kruopščiai atlieka jos pavedimą ir vykdo savo pareigas. Krato Fondą.

Kadangi Fondas jokių nusikaltimų nedaro skelbdamas Dievo Žodį ir padėdamas senoliams, našlaičiams, kaliniams..., tai nėra taip lengva įkąsti, bet tankiai dykaduoniai tą sugeba padaryti. Jie susidorojimui meta visas įmanomas pajėgas, kad nukreipti dėmesį nuo savo neveikimo, kai po jų priedanga išgrobstyti Valstybės milijardai, jų rankomis daromi patys didžiausi nusikaltimai, narkotikų verslas...

Šio Fondo patikrinimo atveju, atrodo, kad jiems dangus griūna. Apie tai ruošiu naują straipsnį. Visi dar ir dar kartą sužinos, vilkų avių kailyje, darbus. Tokių istorijų, kaip šioje nuorodoje begalė. Tai Kukuraičio ir jo pavaldinių darbas. Pirmiausia reikia pasirūpinti savo šalies piliečiais, o tik po to dalintis su stokojančiais.