Yra ir gerų kultūrinio gyvenimo naujienų. Biržų rajono meras prikirpo uodegą eilinei miakomianynykų aferai ir neleido leftistams „įsisavinti“ biržiečių biudžeto pinigų

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-10-19 22:35:31, skaitė 1320, komentavo 0

Yra ir gerų kultūrinio gyvenimo naujienų. Biržų rajono meras prikirpo uodegą eilinei miakomianynykų aferai ir neleido leftistams „įsisavinti“ biržiečių biudžeto pinigų

burtu-traukimas-504f3acf98f10.jpgBiržų miesto meras Valkiūnas

Seniai taip nekvatojau, kaip skaitydamas šią kultūrinio gyvenimo naujieną. Šaunuolis Biržų rajono meras Valdemaras Valkiūnas, suvaldė situaciją ir išsaugojo miestiečių pinigus, į kuriuos jau buvo godžiai išsižioję mekomianynykai!

Virtualiai spaudžiu jam dešinę ir linkiu ilgų meravimo metų!

Būtinai paskaitykite tą komišką istoriją, kaip Biržų miestui prireikus gražios reprezentacinės knygos (REPREZENTACINĖS, KARLAI!), kuria būtų galima reklamuoti miestą bei dovanoti svečiams ir nusipelniusiems žmonėms, kvanktelėjusi vicemerė patyliukais, be jokio viešųjų pirkimų konkurso (sic!) susitarė su leftistine poete Aušra Kaziliūnaite, kad ta ką nors sukurps savo nuožiūra. Už nemenkus pinigus, savaime suprantama.

Tai ta telefonu Biržuose prifotkino visokiausių užkaborių, griuvenų bei šiukšlynų ir paprašė savo leftistinių draugelių prirašyti kokių nors gliukų aka literatūrinių pratimų, pažadėjusi pasidalinti sočiais honorarais.

O kaip vyšnaitę ant š-torto uždėjo kažkokius Jono Meko pezalus nei į tvorą, nei į mietą. Tipo, aktualūs genijaus pamįslijimai apie orą ir gyvenimą.


Leftistinė mianinykė - valdiškų pinigų siurbikė Aušra Kaziliūnaitė

Jei pamiršote, kas tas J.Mekas – tai toks skrybėlėtas senjoras iš Niujorko, kadaise prasukęs smagią aferą su mero Zuoko valdoma Vilniaus savivaldybe ir už kelis milijonus vilniečių mokesčių pinigų įbrukęs… buitinių šiukšlių (nejuokauju!) „kolekcija“. Kas netiki, kad tai įmanoma – galite nueiti patys pasižiūrėti ir savo akimis įsitikinti.

Beje, tai irgi nutiko be jokio konkurso, kaip Biržuose – miakomianynykai tą šlamšto pardavinėjimo už didelius pinigus savivaldybėms modelį gerai atidirbę.


Biržų vicemerė - leftistinių mianinykių globėja, gerbėja ir maitintoja

Tačiau jau sukurptos „reprezentacinės“ knygos, turinčios reklamuoti ir pristatyti Biržus, maketas pateko miesto merui į akis. Tas vos nuo krėslo nenuvirto, išvydęs kokį šlamštą bandoma prakišti! Juk tai šiukšlynų atvaizdų ir verbalinių kliedesių rinkinys, tinkamas nebent antilietuviškoje Kremliaus propagandoje panaudoti, o ne miestui reprezentuoti.

Žinoma, kad meras liepė nedelsiant nutraukti sutartį, o mianynykei iš Vilniaus susirinkti savo šmutkes ir kuo greičiau eiti velniop su visu savo „kūriniu“ ir jos draugelių bei Meko literatūriniais svaičiojimais.

Dėl ko pastaroji straipsnyje ir lieja žurnalistei savo graudžias krokodilienės ašaras. Fone skambant sarkastiškiems mero Valkiūno komentarams.

Griūk iš juoko.

Vienžo, Biržų rajono merui – respektas ir pagarba.

Puikus pavyzdys didmiesčių vadovams, kaip reikia tvarkytis su visokiais miakomiano aferistais, prisisiurbusiais prie valdiško biudžeto.

Palyginkite su Vilniumi, kur meras R.Šimašius leidžia ŠMC „vamzdininkams“ kurpti projektus, kaip sudarkyti ir suniokoti Lukiškių aikštę visokiais idiotiškais „šiuolaikinio monumentalaus miano“ projektais vietoje Vyčio monumento, už kurį nubalsavo Tauta!