Replika antros pilietybės suteikimo priešininkams

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-10-22 14:07:00, skaitė 1945, komentavo 3

Replika antros pilietybės suteikimo priešininkams

Pažiūrėjus iš visų pusių yra ir didelių pliusų.

Kiekvienas naujai iškeptas  Lietuvos pilietis džiaugsis ne tik pasu šildančių krūtinę, bet ir automatiškai taps tetos SODROS skolininku, nes privalės mokėti kas mėnesinį 29 €urų mokestį. Jei geruoju nenorės mokėti, jį teta SODRA
pasieks visur visose ES Valstybėse, nes:

Nuo 2017 m. sausio 18 d. supaprastinta tvarka, leidžianti išieškoti skolas iš asmenų, gyvenančių ar turinčių lėšų kitose Europos Sąjungos valstybėse. Įsigaliojusi europinio sąskaitos blokavimo įsakymo procedūra leis kreditoriams areštuoti skolininkų kitose šalyse turimas banko sąskaitas nesikreipiant į užsienio teismus.

Antras pliusas yra nužvelgiant situaciją iš Karo ministro kabineto. Kiekvienas naujai atsiradęs Lietuvos pilietis tampa karo ministerijos klientu. Visi nauji Lietuvos piliečiai nuo 18 iki 60 metų privalės nedelsiant informuoti Karo prievolės komplektavimo skyrių apie savo faktinę gyvenamąją darbo ar studijų vietą. O kas bus jei to nepadarysite? Jūsų laukia 30 €urų baudos. Antra bauda bus jau apie 100 €urų. Jūsų naujų Lietuvos piliečių Karo ministerija ieškos pasitelkdama URM. Dar jūs pakliūsite į policijos ieškomų asmenų sąrašus.

Štai tu naujas Lietuvos pilieti skrendi kažkur lėktuvu biznio ar mokslo reikalais. Ir pasų kontrolėje tave sulaiko - Tu juk neprisistatei Lietuvos Karo ministrui, nes tau yra išrašytas šaukimas prisistatyti atlikti garbingą kario pareigą. Ir tu atsirandi Lietuvos policijos ieškomų asmenų sąraše.

Bet tikiuosi, kad jūsų gerbiami kandidatai gauti pilietybę šios mažos smulkmenos dėl SODROS ir Karo ministerijos nepabaidys.

Sėkmės - jūs tikrai reikalingi. Ir SODRAI ir Karo ministrui.

O svarbiausia statistikai SODROS 5mokoms ir biudžetui . Varčiau Pasaulinę tiuberkuliozės infą. Už 2015 metus ten rodo jog Lietuvos populiation yra 2,9 mln.