Garsi vaikų ir žmogaus teisių gynėja, buvusi žaliųjų valstiečių ir liberalų atstovė, sustiprino socialdemokratų gretas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/garsi-... 2017-10-23 22:53:16, skaitė 891, komentavo 0

Garsi vaikų ir žmogaus teisių gynėja, buvusi žaliųjų valstiečių ir liberalų atstovė, sustiprino socialdemokratų gretas

screen-shot-2017-10-23-at-10-10-55.png
Žaliųjų valstiečių ir liberalų duonos krimtusi D. Šakalienė (antra iš dešinės) sustiprino socialdemokratus. Nuotr. facebook.com

Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) Seime į komandą pakvietė jungtis šių metų birželį prie liberalų prisijungusią, nuo žaliųjų valstiečių pasprukusią Dovilę Šakalienę.

Pasak socialdemokratų, D. Šakalienės žinios ir patirtis reformuojant vaiko teisių apsaugos bei institucinės globos sistemą, kuriant prieinamas paslaugas šeimoms, mažinant visų rūšių smurtą ir kuriant pagarbą žmogaus orumui grįstą visuomenę stumia inertišką politinę mašiną pirmyn ir neleidžia dar kartą atidėti problemų sprendimo ateičiai.

„Labai džiaugiuosi, kad Dovilė sutiko kartu imtis iššūkio formuoti tikrąją socialdemokratinę politiką ir prisijungia prie atsinaujinančios mūsų frakcijos Seime“, - pranešime visuomenei informavo socialdemokratų pirmininkas Gintautas Paluckas.

D. Šakalienė teigė priėmusi tokį sprendimą, nes pasitiki Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko G. Palucko pažadais.

Lygiai prieš mėnesį moteris skelbė, kad niekaip negali palikti liberalų, nes būtų sumindytas žmoniškumas.

„Aš negaliu šiandien palikti liberalų, nes tai reikštų, kad aš juos nuteisiau anksčiau nei tai padarė teismas. Aš negaliu išduoti žmonių, kurie pasitikėjo manim, net kai buvau per daug pažeidžiama, kad apginčiau savo garbę ir orumą. Aš stovėsiu šalia Aušrinės Armonaitės ir Viktorijos Čmilytės-Nelson, kaip jos stovėjo šalia manęs.

Aš dėkoju už kvietimus prisijungti iš politinių jėgų, kurios turi sprendimų priėmimo galią ar dydžio persvarą, ir viliuosi, kad išsakyta parama man ir mano darbams nebuvo tušti žodžiai.

Tad labai tikiuosi, kad kovose dėl įtakos nebus paaukota Mato reforma, nebus paaukota pagarba vienas kitam, nebus sumindytas žmogiškumas - nes nieko daugiau juk neturim...“, - šių metų rugsėjo 23 d. informavo politikė.

Buvusi žaliųjų valstiečių ir liberalų atstovė labiausiai pagarsėjo pedofilijos ir žudymų istorijoje, kaip principinga vaikų ir žmogaus teisių gynėja. O šios kadencijos Seime politikę išgarsino kalba, kurioje ji dar kartą priminė, kaip Lietuva sugriovė Tarybų Sąjungą.

---
LDiena.lt: taip pat siūlyčiau prisiminti - "Tikroji išgamos Šakalienės perbėgimo iš karbauskinių į pedoliberastus priežastis" ir be abejo - to epizodo, kaip išgama ša-kalės pravardė demonstravo savo ištikimybę kitam kosmopolitinių išgamų projektui:


http://ldiena.lt/pvs/4457