„Taikos partija“ kreipimasis į Lietuvos žmones: pradedamos telkti piliečių iniciatyvos ir organizuojami protestų judėjimai

Autorius: Taikospartija.lt Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-taiko... 2017-10-25 13:39:49, skaitė 1110, komentavo 0

„Taikos partija“ kreipimasis į Lietuvos žmones: pradedamos telkti piliečių iniciatyvos ir organizuojami protestų judėjimai

taikos-partija02.png
Po tamsos ateina šviesa, po juodo – balta. Nuotr. taikospartija.lt

Viešai kalbama, kad situacija mūsų valstybėje sudėtinga. To neslepia ir didžiosios Lietuvos partijos.

Socialdemokratai teigia, kad didėja bedugnė tarp skurstančių ir turtingųjų, o konservatoriai atitaria, kad Lietuvos žmonių gerovė, narystės Europos Sąjungoje sąlygomis, kai kuriais atžvilgiais net blogėja.

Taip pat nesprendžiamas teisinis kazusas dėl NATO karinių bazių.

Lietuvos Konstitucijos kūrėjas Juozas Žilys teigia, kad „absoliutaus, nekintančio teisingumo nėra“. Ir tai yra tiesa.

Trečiasis Konstitucijos straipsnis sako, kad „Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.“ Tai irgi yra tiesa.

Todėl atėjo metas visuomenei paimti iniciatyvą į savo rankas.

Asociacijos „Taikos partija“ veiklos tikslas – nacionalinis saugumas ir gynyba. Siekiama geresnės, teisingesnės Lietuvos įgyvendinimo vizijos.

Telkti piliečių patriotines piliečių iniciatyvas ir organizuoti protestų judėjimus – tokie svarbiausi asociacijos „Taikos partija“ veiklos barai.

Jūsų dėmesiui, asociacijos „Taikos partija“ vadovo Stanislavo Ladinskio kreipimasis į Lietuvos žmones, kviečiantis vienytis ir drauge veikti vardan mūsų šalies interesų.

Daugiau apie asociaciją „Taikos partija“ rasite internetiniame tinklalapyje taikospartija.lt.